page-loader-icon

Yamaha CBR15 passieve luidspreker

Met een gewicht van ruim onder de twintig kilogram door de behuizing van kunststof  is de CBR15, met een continu vermogen van 500 Watt, toch een draagbare luidspreker gebleven. In de CBR serie zijn de luidsprekers uitgerust met een vloermonitor hoek van 50 graden, waarbij de CBR12 en CBR15 symmetrisch gevormd zijn.

Lees verder >
Slechts 1-2 werkdagen
€ 447,00
€ 339,00

Meer Informatie

Yamaha CBR serie

De Yamaha CBR15 is na de CBR10 en de CBR12 de grootste passieve PA-luidspreker in de CBR serie. Deze serie heeft als hoofddoel een draagbare speaker te produceren, die zowel veel power als hoge geluidskwaliteit levert. De woofer heeft maximaal piekvermogen van 1000 Watt en een SPL gevoeligheid van 96dB SPL. Met de SpeakON jack of de ¼’’ Phone jack is de CBR15 zowel op professionele als huiselijke podia makkelijk aan te sluiten. De bijzondere hoornvorm geeft een rechthoekig stralingspatroon en creëert op deze wijze een sound waarin het hele publiek betrokken is.

Alles in één

Met een gewicht van ruim onder de twintig kilogram door de behuizing van kunststof  is de CBR15, met een continu vermogen van 500 Watt, toch een draagbare luidspreker gebleven. In de CBR serie zijn de luidsprekers uitgerust met een vloermonitor hoek van 50 graden, waarbij de CBR12 en CBR15 symmetrisch gevormd zijn. De spiegelopstelling van de monitoren behoort tot de mogelijkheden, wat op podia erg bruikbaar is voor een compleet geluid. Daarnaast bevat de CBR15 bovenop rigging-punten, waarmee de luidspreker te bevestigen is aan bijvoorbeeld plafondbeugels.

Voor verdere vragen kunt u altijd terecht bij een van onze specialisten in de winkel. U bent van harte welkom!

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Gewicht 17,77 kg
Kleur zwart
Opgesteld in de showroom nee
Productstatus Nieuw
Merk Yamaha
Garantie 3 jaar
Artikelcode P042172