page-loader-icon

Yamaha MG06X mengpaneel

De Yamaha MG06X is een nieuwe 6-kanaals mixer van Yamaha. Ten opzichte van de MG06 heeft dit mengpaneel enkele extra's. U heeft namelijk de beschikking over SPX-effecten die kunnen worden toegepast op de reverb en delay. Deze kleine mixer is zeer geschikt voor kleinere set-ups.

Lees verder >
Neem contact op voor de levertijd.
€ 193,00
€ 164,00
Beschikbare Varianten

Meer Informatie

De Yamaha MG06X is een nieuwe 6-kanaals mixer van Yamaha. Ten opzichte van de MG06 heeft dit mengpaneel enkele extra's. U heeft namelijk de beschikking over SPX-effecten die kunnen worden toegepast op de reverb en delay. Deze kleine mixer is zeer geschikt voor kleinere set-ups. Ideaal voor de mensen die maar een paar in- of uitgangen nodig hebben, voor bijvoorbeeld kleine optredens of voor in een kleine studio. De MG06 weegt minder dan 1 kilo en heeft een behuizing van metaal, ideaal voor de muzikant die vaak 'on the road' is. Ondanks dat de Yamaha zo compact is, zijn er geen concessies gedaan wat betreft kwaliteit. Deze compacte en degelijke mixer is voorzien van onder andere de volgende elementen:

  • 2 XLR-ingangen 
  • 2 Stereo ingangen (jack) die ook als monoingang kunnen worden gebruikt
  • EQ 2 kanalen 2-bands
  • Volumeregelaars per kanaal
  • XLR-uitgang
  • HiPass filer van 80 Hz, de geluiden onder deze  frequentie worden weggefilterd

De MG06 is onderdeel van de uitgebreide MG-serie van Yamaha. Deze serie kenmerkt zich door mixers die van uitmuntende kwaliteit zijn. Yamaha heeft al een lange geschiedenis in de audiobranche en daardoor een schat aan ervaring op dit gebied. Dit komt naar buiten in de de MG-serie, een serie die ontzettend gevarieerd is en bovendien dynamisch in gebruik. De Yamaha MG-serie zorgt ervoor dat u met vertrouwen kunt optreden en constant een topprestatie neer kunt zetten. De mixers in deze serie varieeren van 6-kanaalsmixers tot 20-kanaalsmixers.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Meegeleverde accessoires handleiding, adapter, technische specificaties
Gewicht 1,17 kg
Kleur zwart
Opgesteld in de showroom nee
Productstatus Nieuw
Merk Yamaha
Garantie 3 jaar
Hoogte 6,20 cm
Breedte 14,90 cm
Diepte 20,20 cm
Artikelcode P040260