page-loader-icon

Yamaha MG20 mengpaneel

De grootste variant in deze ijzersterke serie van Yamaha, de Yamaha MG20 mixer is de nieuwe 20-kanaals mixer! De kwaliteit, compactheid en de degelijkheid spat van dit apparaat af. Zoals je gewend bent van Yamaha is het geluid van uitstekende kwaliteit door de D-Pre Klasse A voorversterkers, daarnaast heeft u met deze mixer nog vele andere mogelijkheden.

Lees verder >
Neem contact op voor de levertijd.
€ 798,00
€ 639,00

Meer Informatie

MG20 (20-kanaals)

De grootste variant in deze ijzersterke serie van Yamaha, de Yamaha MG20 mixer is de nieuwe 20-kanaals mixer! De kwaliteit, compactheid en de degelijkheid spat van dit apparaat af. Zoals je gewend bent van Yamaha is het geluid van uitstekende kwaliteit door de D-Pre Klasse A voorversterkers, daarnaast heeft u met deze mixer nog vele andere mogelijkheden. Deze compacte mixer is niet groot qua formaat, maar qua opties is het een uitstekende keus voor de middengrote studio's en zalen. Je kunt maarliefst 16 microfoons op dit mengpaneel aansluiten, ook heb je natuurlijk genoeg mogelijkheden via stereo en aux.

Mogelijkheden

De eerste 8 kanalen van deze mixer zijn uitgerust met een compressor, hiermee kun je jouw eigen dynamiek meegeven aan de mix en in eigen hand houden. Daarnaast zijn de eerste 12 kanalen uitgerust met een parametrisch mid, de ideale manier om de middenfrequentie van je mix te veranderen. Zo kun je nog meer filteren in de mix. Het is zelfs mogelijk om 4 monitorgroepen tegelijk aan te sturen door de 4 auxilary's die je tot jouw beschikking hebt. De 3-bands EQ kunt u vinden op elk kanaal en op de eerste 8 heeft u zelfs de beschikking over 8 compressors. Ook kunt u deze 8 speciaal behandelen in het middengebied doordat zij parametrisch zijn. 

Sfeercreatie

Makkelijk je faders toewijzen? Maak dan gebruik van één van de 6 bussen. Hierdoor krijgt u 3 groepen tot je beschikking. Hierdoor kun je bijvoorbeeld meer sfeer creëren door de volumevariatie in de zaal..

Wilt u liever een mixer waarbij u de mogelijkheid heeft om effecten toe te voegen, kijk dan eens naar de MG20XU, deze beschikt over 24 verschillende effecten.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Meegeleverde accessoires handleiding, voedingskabel, technische specificaties, rack mount kit
Gewicht 7,83 kg
Kleur zwart
Opgesteld in de showroom nee
Productstatus Nieuw
Merk Yamaha
Garantie 3 jaar
Hoogte 13,00 cm
Breedte 44,40 cm
Diepte 50,00 cm
Artikelcode P040267