page-loader-icon

Yamaha PSR-S970 keyboard

De PSR-S970 heeft maar liefst 898 voices en 480 XG Voices aan boord. Dat grote aantal samen met de Art!,Mega!,Sweet!,Cool! en Live! Voices zorgt er voor dat u altijd de juiste klank kan vinden voor elke song.

Lees verder >
Voor 17:00 besteld, morgen al in huis!
€ 1.295,00

Koop nu en betaal in termijnen vanaf € 26,66 per maand

Meer Informatie

Is het een Tyros? Nee dat niet, maar de Yamaha PSR-S970 komt wel heel erg dicht in de buurt! Een schat aan authentieke klanken en styles en een dynamische interface maken de PSR-S970 een van de beste keyboards ter wereld. 

Klanken en Styles

De PSR-S970 heeft maar liefst 898 voices en 480 XG Voices aan boord. Dat grote aantal samen met de Art!,Mega!,Sweet!,Cool! en Live! Voices zorgt er voor dat u altijd de juiste klank kan vinden voor elke song. Daarnaast heeft u ook nog eens toegang tot 406 Styles die allerlei muziekgenres bevatten. Van dance tot epische filmmuziek, het zit er allemaal in!

Vocal Harmony

Het is op dit Yamaha keyboard ook mogelijk om een microfoon aan te sluiten. Met de ingebouwde effecten kan u galm, delay of zelfs Harmony aan uw zang toevoegen. Hierdoor lijkt het alsof er een koor met u mee zingt!

Live Controllers

Met de twee Live Controllers kan u tijdens het spelen verschillende effecten op de style of klank toepassen. U kan het tempo veranderen of de hoeveelheid galm met een draai aan de knop veranderen. Vooral met de dancenummers kan u allerlei verschillende DJ-effecten toepassen!a

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Diepte 43,70 cm
Breedte 100,20 cm
Hoogte 14,80 cm
Productstatus Tweedehands
Opgesteld in de showroom ja
Merk Yamaha
Garantie 1 jaar
Kleur zwart
Artikelcode P042206-ECWJ01116