page-loader-icon

Yamaha Stagepas 400BT draagbaar pa-systeem

Speelt u af en toe in kleine zaaltjes en zou u wel wat extra versterking kunnen gebruiken? Of heeft u behoefte aan extra goed geluid thuis of in de studio? Dan is de Stagepas 400BT precies wat u zoekt!

Lees verder >
Neem contact op voor de levertijd.
€ 713,00
€ 571,00
Beschikbare Varianten

Meer Informatie

Speelt u af en toe in kleine zaaltjes en zou u wel wat extra versterking kunnen gebruiken? Of heeft u behoefte aan extra goed geluid thuis of in de studio? Dan is de Stagepas 400BT precies wat u zoekt! De Yamaha Stagepas 400BT heeft een helder, vol en krachtig geluid en is gemakkelijk mee te nemen. Uitermate geschikt voor straatartiesten, soloartiesten of kleine bands.

Klein van formaat, groot van klank

Twee lichtgewicht speakers met een mixer/versterker die maar liefst 8 ingangen heeft. De 8 kanalen van de Stagepas 400BT beschikken elk over een eigen reverb. Daarnaast heeft deze compacte set in totaal een vermogen van wel 400 Watt! Bovendien beschikt de Stagepas 400BT over de mogelijkheid om audio vanaf je tablet, smartphone of laptop te streamen, dankzij een ingebouwd Bluetooth Systeem. Hierdoor kunt u meespelen of zingen met de muziek die u via Bluetooth afspeelt.

Functies

Deze Stagepas heeft beschikking onder andere over de volgende functies:

  • Digitale SPX nagalm effecten
  • Ingebouwde Bluetooth functionaliteit
  • Feedback onderdrukking, hierdoor worden fluittonen onderdrukt die ontstaan als de microfoon te dicht bij de speakers komt.
  • 4 verschillende soorten reverb: hall, plate, room en echo

Praktisch

Het meegeleverde mengpaneel kunt u opbergen in de achterkant van een van de speakers. Dit maakt de Stagepas 400BT tot een ideale versterkingsset die bovendien zeer portable is! De Stagepas 400BT geeft u de optie om een footswitch aan te sluiten, zodat u uw handen vrij heeft om uw instrument te bespelen. Verder kunt u dit systeem aansluiten op monitoren, subwoovers of andere speakers.

Wilt u liever een draagbaar PA systeem met meer kanalen en meer vermogen? Kijk dan eens naar de Yamaha Stagepas 600BT. Dat PA systeem heeft een vermogen van 680 watt en bovendien maar liefst 10 kanalen!

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Gewicht 20,00 kg
Kleur zwart
Opgesteld in de showroom nee
Productstatus Nieuw
Merk Yamaha
Garantie 3 jaar
Artikelcode P043223