page-loader-icon

Yamaha Stagepas 600BT draagbaar pa-systeem

Dit compacte PA-systeem geeft u een vermogen van 680 Watt en is handig voor kleine optredens, thuis en in de studio. De Yamaha Stagepas 600BT heeft een helder, vol en krachtig geluid en is gemakkelijk mee te nemen.

Lees verder >
Neem contact op voor de levertijd.
€ 1.112,00
€ 946,00
Beschikbare Varianten

Meer Informatie

Klein van formaat, groot van klank

De Stagepas 600BT is de grote broer van de Stagepas 400BT met maar liefst 10 ingangen. Elk van deze tien kanalen heeft de beschikking over een 3-bands equalizer en reverb. Dit compacte PA-systeem geeft u een vermogen van 680 Watt en is handig voor kleine optredens, thuis en in de studio. De Yamaha Stagepas 600BT heeft een helder, vol en krachtig geluid en is gemakkelijk mee te nemen.

Functies

Deze nieuwe stagepas heeft een aantal handige functies:

  • Digitale SPX nagalm effecten
  • Ipod/Iphone aansluiting
  • 3-bands Equalizer met Bass-boost
  • Feedback onderdrukking, hierdoor worden fluittonen onderdrukt die ontstaan als de microfoon te dicht bij de speakers komt.

Wat nieuw is aan de 600BT ten opzichte van zijn voorganger, is dat de 600BT beschikt over een bluetoothfunctie. Dit zorgt ervoor dat u via bluetooth vanaf een tablet of smartphone audio kunt streamen. Hierdoor kunt u meespelen of zingen met de muziek die u via Bluetooth afspeelt.

Makkelijk mee te nemen

Het mengpaneel is uitneembaar en is op te bergen in een van de speakers. Ook alle kabels kunt u gemakkelijk opbergen in de speakers. Dit maakt de Stagepas 600BT tot een ideale oplossing voor de de muzikant die een gemakkelijk, draagbaar systeem zoekt met een groots geluid! De Stagepas 600BT geeft u de optie om een footswitch aan te sluiten, zodat u uw handen vrij heeft om uw instrument te bespelen. Verder kunt u dit systeem aansluiten op monitoren, subwoovers of andere speakers.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op, of breng een bezoek aan onze showroom. Wij helpen u graag!

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Gewicht 27,00 kg
Kleur zwart
Opgesteld in de showroom nee
Productstatus Nieuw
Merk Yamaha
Garantie 3 jaar
Artikelcode P043224