page-loader-icon

Yamaha U100 PE messing piano

Het fraaie strakke meubel is in feilloze conditie en ook het mechaniek is niet van nieuw te onderscheiden. De klank is fris en vol, een enorm verschil met een U1 uit de jaren 70. 

Lees verder >
Oostendorp Transport (in overleg)
€ 5.495,00
Afspraak Maken

Koop nu en betaal in termijnen vanaf € 113,11 per maand

Het is mogelijk om dit instrument eerst te huren vanaf € 80,00 per maand
beleef
Yamaha U100 PE messing piano
Bekijk de video

Meer Informatie

Bijna elke muzikant kent Yamaha, de piano's zijn wereldwijd favoriet bij onder andere muziekscholen vanwege de frisse klank en het heldere karakter. Ook veel artiesten, van klassiek tot pop, geven de voorkeur aan Yamaha. Dit is niet zo vreemd gezien de hoge kwaliteitseisen van Yamaha. Ook deze relatief jonge occasion Yamaha U1 uit 1994 is een piano met veel karakter en een hoge kwaliteit.

Zo goed als nieuwe Yamaha U1 piano

Deze jonge Yamaha U1 piano oncurreert prima met een nieuwe Yamaha. Deze piano wordt Yamaha U100 genoemd om onderscheid te maken met de oudere U1 serie. Voor iets meer dan de helft van de huidige nieuwprijs koopt u een piano van dezelfde kwaliteit. Deze jonge Yamaha U1 piano is tevens voorzien van een slow-fall klavierdeksel, dat met name bij kinderen ongelukken kan voorkomen.

Meubel en binnenwerk als nieuw

Al onze tweedehands piano's worden zorgvuldig nagelopen in onze gespecialiseerde pianowerkplaats. We kunnen u daarom garanderen dat het fraaie strakke meubel in feilloze conditie is en ook het mechaniek is niet van nieuw te onderscheiden. De klank is fris en vol, een enorm verschil met een U1 uit de jaren 70. Kom gerust langs in onze showroom om deze en andere Yamaha piano’s op uw gemak uit te proberen. De koffie staat voor u klaar.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Diepte 60,50 cm
Breedte 150,50 cm
Hoogte 120,50 cm
Productstatus Tweedehands
Opgesteld in de showroom ja
Merk Yamaha
Garantie 10 jaar
Kleur zwart hoogglans
Aantal toetsen 88
Pedalen 3
Toetsbeleg acryl
Mechaniek Yamaha
Bevat silentsysteem nee
Inbouw silentsysteem mogelijk ja
Schoothoogte 60,00
Beslag messing
Artikelcode P039762-5314817
Yamaha

Torakusu Yamaha

Torakusu Yamaha werd geboren in 1851 in Japan. Hij had grote interesse in techniek en studeerde voor uurwerkmaker. Hij kwam echter te werken bij een werktuigbouwbedrijf en werd in 1887 toevallig gevraagd om een Amerikaans harmonium, een soort orgeltje, te repareren. Torakusu Yamaha raakte zo gefascineerd door het instrument dat hij er zelf een besloot te bouwen. Vervolgens richtte hij in 1889 de Yamaha Organ Manufacturing Company op, een bedrijf wat snel groeide in productie en kennis. Tegen 1907 produceerde de fabrieken in Hamamatsu al 600 piano’s, 8000 harmoniums en 13.000 violen per jaar.

Grootste instrumentenbouwer

Toen Torakusu in 1916 overleed had het bedrijf al vele prijzen gewonnen voor de muziekinstrumenten. De oorlogsjaren waren lastig voor Yamaha; er werd tot 1947 geëist dat de fabrieken vliegtuigonderdelen produceerden. Na de oorlogen is Yamaha begonnen met het exporteren van instrumenten naar Amerika en is de groei zeer hard gegaan. Tegenwoordig is Yamaha de grootste instrumentenbouwer met een productie van 130.000 piano’s per jaar.

Lees meer over Yamaha