Piano Life Saver System 5PS dampp chaser / luchtbevochtiger

Het verschil tussen een piano in topvorm en een ten dode opgeschreven instrument is onderhoud. Het Piano Life Saver-systeem van Dampp Chaser is een hoogwaardig hulpmiddel om uw instrument te beschermen tegen te hoge of te lage luchtvochtigheidswaarden.

Het Piano Life Saver-systeem

  • is makkelijk in gebruik;
  • heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding;
  • en u stelt er echt grote onderhoudskosten mee uit bespaart ermee op echt grote onderhoudskosten in de toekomst.

Door het gebruik van de Piano Life Saver blijft de luchtvochtigheid in uw piano stabiel, wat de belangrijkste oorzaak is van een ontstemd klinkend instrument. Met behulp van een hygrometer kunt u de relatieve luchtvochtigheid meten en door een stabiele omgeving blijft uw piano langer gestemd. Als de ruimte waarin uw piano staat echter onderhevig is aan grote schommelingen in luchtvochtigheid, biedt de Piano Life Saver de ideale oplossing. Dit systeem zorgt niet alleen voor een stabiele stemming, maar houdt ook de verschillende onderdelen van uw piano in goede conditie.

Lees verder >
Slechts 1-2 werkdagen
€ 799,00
€ 699,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Ja, mogelijk
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

> Meer informatie

Beschikbare Varianten

Meer Informatie

Het belangrijkste verschil tussen de Piano Life Saver System G7PS, G6PS, G5PS en 5PS

Het belangrijkste verschil tussen de Piano Life Saver System G7PS, G6PS, G5PS en 5PS is de generatie en de bijbehorende technologie. Elke generatie van het Piano Life Saver System heeft verschillende functies en mogelijkheden om de luchtvochtigheid in een piano te reguleren en te stabiliseren.

De G7PS is de nieuwste generatie van het systeem en heeft de meest geavanceerde technologie en functies, waaronder een digitaal display en een automatische vochtregulator die zich aanpast aan de omgevingsomstandigheden. Is het meeste geschikt voor de vleugelpiano's.

De G6PS is de op een na nieuwste generatie en heeft een handmatig instelbare vochtregulator en is het meest geschikt voor vleugelpiano's. 

De G5PS is een oudere generatie en heeft een handmatig instelbare vochtregulator, net als de G6PS, maar is alleen bedoeld voor gebruik in vleugelpiano's.

De 5PS is de oudste generatie van het Piano Life Saver System en heeft een eenvoudige vochtregulator zonder display. Dit systeem is alleen geschikt voor gebruik in verticale piano's.

Over het algemeen bieden de nieuwere generaties van het Piano Life Saver System meer geavanceerde functies en mogelijkheden om de luchtvochtigheid in een piano te reguleren en te stabiliseren, terwijl oudere generaties meer basisfuncties hebben.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Opgesteld in Wezep nee
Productstatus Nieuw
Merk Piano Life Saver System
Garantie 3 jaar
Artikelcode P039444