Casio Celviano AP Series

Binnenkort beschikbaar

Casio heeft een drie verschillende digitale piano's op de markt gebracht. De Casio AP-750, Casio AP-550 en Casio AP-S450. De AP-550 is in drie verschillende kleuren beschikbaar, zowel die van de AP-S450. Laten we deze drie instrumenten eens onder de loep nemen. 

De Casio AP-750 

De Casio AP-750 is een prachtige digitale piano. Het heeft een elegant ontwerp en verfijnde afwerking. Hierdoor zal deze piano een mooi meubelstuk zijn in uw woonkamer. De AP-750 wordt geleverd met de unieke Multi-Dimensional Morphing Air-geluidsbron, die het spelen op deze piano een mooie ervaring maakt. Het Smart Hybrid Hammer Action-klavier biedt een natuurlijk aanvoelende speelervaring. De AP-750 heeft een Bluetooth- en MIDI-compatibel, wat betekent dat u kunt verbinden met andere apparaten, zoals je smartphone of computer, voor een nog bredere muzikale ervaring.

De Casio AP-550 digitale piano

Deze digitale piano van Casio heeft een klassieke afwerking. Het klavier met Smart Hybrid Hammer Action zorgt voor een vloeiende en responsieve speelervaring, ideaal voor zowel beginnende pianisten als ervaren muzikanten. Net als de AP-750 biedt de AP-550 Bluetooth- en MIDI-connectiviteit voor eindeloze mogelijkheden om je muziek te verkennen en te delen.

Casio AP-S450

De Casio AP-S450 digitale piano combineert elegantie in een compact ontwerp. Met zijn twee vleugelklanken, de Hamburg en New York grands, biedt de AP-S450 een rijke variatie aan klanken om mee te experimenteren. Dankzij het vierluidsprekersysteem komt elk detail tot zijn recht. Het klavier met Smart Hybrid Hammer Action biedt een soepele en precieze speelervaring die zowel beginners als gevorderden zal aanspreken.

Bestel online of kom langs! 

De Casio AP-750, AP-550 en AP-S450 zijn prachtige digitale piano's en bieden een wereld van muzikale mogelijkheden. Oostendorp heeft deze modellen in verschillende kleuren. De Casio AP-750 bieden we in één kleur aan. De Casio AP-550 en AP-S450 bieden we in drie verschillende kleuren aan!