Clavinova is 40 jaar en trakteert op €250,- korting!

Clavinova is 40 jaar en trakteert op €250,- korting!

De digitale Clavinova piano's bestaan 40 jaar en dat viert Yamaha samen met Oostendorp Muziek met een €250,- kortingscoupon bij aankoop van een CLP, CSP of een CVP piano. Vanaf 3 november 2023 tot en met 31 januari 2024 is deze actie geldig. 

Hoe werkt de actie?

  1. Scan de onderstaande QR code
  2. Maak een Yamaha Music ID aan
  3. Kijk naar uw mail, klik op het linkje en krijg een 5-cijferige code
  4. Laat uw code aan onze adviseurs zien en uw krijgt dan €250,- korting
  5. Wilt u het liever online bestellen? Dan kunt u uw product afrekenen en de 5-cijfigere code sturen naar [email protected]. Dan zorgt Oostendorp Muziek ervoor dat u €250,- terug krijgt.

Waarom kiest u voor een Clavinova piano?

De Yamaha Clavinova digitale piano's hebben een reputatie vanwege hun hoogwaardige geluidskwaliteit, die wordt mogelijk gemaakt door geavanceerde sampling- en audiotechnologieën. Deze instrumenten bieden een pianoklank die zo realistisch en expressief is dat zowel beginners als ervaren pianisten erdoor worden aangetrokken. Daardoor kunt u ook genieten van een diepgaande en authentieke speelervaring.

Daarnaast zijn de Clavinova-modellen voorzien van gewogen toetsen die de aanslag van een traditionele akoestische piano nauwkeurig nabootsen. Dankzij deze gewogen toetsen kunt u met precisie en expressie spelen, waardoor u de mogelijkheid hebt om emotie en dynamiek in uw muziek over te brengen. Dit is met name van waarde voor pianisten die zich toeleggen op klassieke muziekuitvoeringen.

Deelnemende piano's

Yamaha CLP

Yamaha CSP

Yamaha CVP

Bekijk de QR code

Of maak gebruik van deze registratiepagina

Bekijk de producten

Yamaha Clavinova bekijken