Demo Genos 2 met Menno Beijer!

Demo Genos 2 met Menno Beijer! 

Oostendorp Muziek nodigt u uit voor een demonstratie van de Yamaha Genos 2 door Menno Beijer! Deze demonstraties vinden plaats in onze showroom in Wezep op de onderstaande data en tijden. Wees er snel bij, want er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in de winkel.

Eerste demonstratie:

Datum: donderdag 14 december 2023

Tijdstip: Inloop 14:00 uur / Start 14:30 uur

Adres: Stationsweg 1, 8091 AA Wezep

Tweede demonstratie:

Datum: maandag 18 december 2023

Tijdstip: Inloop 19:00 uur / Start 19:30 uur

Adres: Stationsweg 1, 8091 AA Wezep

Wie is Menno Beijer?

Menno Beijer is een veelzijdige muzikale kunstenaar die gespecialiseerd is in het creëren van muzikale decoraties voor toetsinstrumenten. Hij treedt live op bij evenementen en componeert op maat gemaakte muziek in zijn studio. Zijn carrière begon in 1999 als bouwer van audio- en muziekdecors, met een focus op muziekproducties en podiummuziekverzorging. In de loop der jaren is zijn interesse uitgebreid naar zowel beeld als geluid, wat sinds 2020 tot uiting komt in zijn studio.

Waarom u de Genos 2 niet mag missen

De technologische vooruitgang van Yamaha is duidelijk te zien in de Genos 2. Onze adviseurs hebben de ontwikkelingen van de Genos en de Genos 2 met elkaar vergeleken en in een blog gezet. Zo krijgt u direct een overzicht van wat de nieuwe specificaties zijn van het Yamaha Workstation. Wat voor ons echt toonaangevend is, is de indrukwekkende geluidskwaliteit. De toegevoegde dynamische styles passen zich moeiteloos aan de gebruiker aan, waardoor het lijkt alsof een live band met u meespeelt, wat resulteert in een buitengewone muzikale ervaring. Bovendien biedt de mogelijkheid om MIDI-bestanden om te zetten in Style-bestanden een unieke en flexibele manier om muziek te spelen.

Komt u langs in een van onze showrooms om de Yamaha Genos 2 te horen en zelf uit te proberen?