Kawai Novus NV-5 hybride piano

NIEUW: Kawai Novus NV5 hybride piano

Na het succes van de Novus NV-10 hybride vleugel lanceert Kawai in augustus 2019 een hybride piano variant: de Novus NV-5. De Novus staat bekend om de fenomenale combinatie tussen akoestisch en digitaal. Op alle onderdelen heeft u het gevoel dat u een akoestische piano bespeelt en tegelijkertijd profiteert u van alle voordelen van een digitaal instrument. 

Millennium III Hybride mechaniek

De Novus NV5 is uitgerust met een echt pianomechaniek wat zorgt voor de ultieme beleving van een akoestische piano. Het Millennium III mechaniek is afkomstig uit de beste akoestische piano’s van Kawai en is lichtjes aangepast, zodat het geschikt is voor digitaal gebruik. Via de hamerkoppen wordt het pianospel overgebracht op optische sensoren. Deze optische sensoren registreren elke nuance die in het pianospel wordt gelegd. Naast een echt mechaniek beschikt deze Novus NV-5 ook over een echt demper mechaniek. Dit zorgt voor een realistisch gevoel wanneer het demperpedaal wordt gebruikt.

Sample van topkwaliteit

Voor de klank van deze Kawai Novus NV-5 wordt gebruik gemaakt van één van de beste concertvleugels ter wereld, de Kawai SK-EK. Door gebruik te maken van de nieuwste Resonanz Modelling Technologie, waardoor alle details van de SK-EK vleugel zijn vastgelegd, klinkt het geluid van de NV5 erg rijk en ontzettend realistisch. 

Zangbodem en luidsprekersysteem

Met de geïntegreerde zangbodem, in samenwerking met het speakersysteem, wordt gezorgd voor een realistische nabootsing van de klankspreiding zoals die ook plaatsvindt bij een akoestische piano. Door het gebruik van meerdere speakers worden hoge tonen en lage tonen gespreid weergegeven. Het geluidssysteem van de Kawai NV5 is ontwikkeld door Onkyo, producent van High end audio producten. Deze samenwerking zorgt voor een speakersysteem dat prachtig helder is en zorgt voor een natuurlijke weergave van het geluid.

Meer informatie

Lees hier meer informatie over de Kawai NV5 hybride piano.

Video Kawai Novus NV5

Levertijd Novus NV-5

De Kawai Novus NV5 hybride piano zal naar alle waarschijnlijkheid vanaf begin oktober 2019 leverbaar zijn.