NIEUW! Digitale piano’s Roland HP-serie

Een nieuwe reeks digitale piano’s van Roland: HP-603 en HP-605!

Naast de LX-7, LX-17 en F-140 zijn vanmorgen ook de nieuwe HP-piano’s gelanceerd. De Roland HP-603 en Roland HP-605 zijn opvolgers van de HP-500 serie. Dit zijn compacte huiskamerpiano’s met concertvleugel klanken.

Beide series maken gebruik van het befaamde SuperNATURAL Piano Modeling systeem, wat zorgt voor een rijke klank. De Headphones 3D Ambience-technologie zorgt voor een realistisch geluid over een hoofdtelefoon. Het nieuwe PHA-50 (Progressive Hammer Action) klavier heeft een hybride structuur door de combinatie van hout en plastic. Hierbij is het gevoel van hout gecombineerd met de duurzaamheid van moderne materialen, waardoor de toetsen aangenaam aanvoelen.

Ook deze HP-serie is in staat om via Bluetooth een verbinding naar een smartphone of tablet te maken, waardoor er een wereld aan (digitale) mogelijkheden open gaat! 

Naast prachtige pianoklanken zijn de HP-603 en HP-605 uitgerust met veelzijdige klanken als: strijkers, koperblazers, orgels, etc. Er zijn 25 registratiegeheugens om je favoriete instellingen, zoals layers en splits, op te slaan. Deze registraties zijn vervolgens op te slaan op een een USB-stick.

Op dit moment is de verwachting dat de HP-serie medio/eind september bij ons in de winkel te beluisteren is.

HP-603

De Roland HP-603 is verkrijgbaar in de kleuren: zwart mat, wit mat en rosewood.

HP-605

De Roland HP-605 is verkrijgbaar in de kleuren: zwart hoogglans, zwart mat, wit mat en rosewood.