Nieuw: Yamaha CP73 en CP88 stage piano’s

Met de NAMM 2019 in aantocht presenteert Yamaha op 15 januari de nieuwste stage piano’s van 2019! Twee mooie, complete podium instrumenten met uitgebreide mogelijkheden. Beide piano’s zijn licht en compact en daardoor makkelijk mee te nemen.

De verschillen

Naast het verschil in aantal toetsen is de CP73 uitgerust met een lichter klavier. De CP88 beschikt daarentegen over echte gewogen pianotoetsen, namelijk het Natural Wood Graded Hammer-klavier.

Snel schakelen en makkelijk in te stellen

Door de intuïtieve bediening kunt u snel schakelen tussen de 57 verschillende sounds in drie segmenten: piano, elektrische piano en sub. Ook het bewerken van de pianoklank gaat heel eenvoudig. Zo kunt u eenvoudig splitpunten damperresonanties, volume en diepte van klanken instellen.

Bijbehorende accessoires

Optioneel verkrijgbare op maat gemaakte draagtassen voor zowel de Yamaha CP73 als de softbag voor Yamaha CP88 zijn te bestellen via onze website. Ook kunt u een lessenaar voor deze stage piano’s bestellen. Deze accessoires zullen vanaf medio februari 2019 beschikbaar zijn.

Levertijd en speelklaar in de showroom

Vanaf heden hebben wij beide instrumenten speelklaar in onze showroom staan! Binnenkort zullen ook de eerste instrumenten geleverd kunnen worden. Wilt u een e-mailbericht ontvangen zodra de beide piano's geleverd kunnen worden? Mail dan naar [email protected] en u krijgt automatisch een bericht.

Lees hier alles over de Yamaha CP73 stagepiano

Lees hier alles over de Yamaha CP88 stagepiano