Nieuw: Yamaha NU1X AvantGrand digitale / hybrid piano

De nieuwe Yamaha NU1X PE hybride piano overtreft uw verwachtingen van een digitale piano!

Deze slanke, compacte piano uit de AvantGrand serie vervaagt de grenzen tussen akoestische en digitale instrumenten. De toetsen en het mechaniek zijn namelijk exact hetzelfde als in akoestische Yamaha piano’s, wat resulteert in een zeer natuurlijke speelaard. In combinatie met de hybride technologie biedt deze hybride piano een dynamische ervaring die qua klank en speelaard een akoestische instrument zeer goed benadert! Deze Yamaha piano biedt u toegang tot twee legendarische pianosamples, namelijk die van de Yamaha CFX en Bösendorfer Imperial concertvleugels. Deze samples zijn beide van verbluffende kwaliteit.

Ultieme klankbeleving door Virtual Resonance Modeling en Binaural Sampling

De resonanties die u hoort bij het bespelen van een akoestische vleugel, worden perfect gereproduceerd door de Virtual Resonance Modelling techniek.

Wat is Virtual Resonance Modeling?

De Virtual Resonance Modeling techniek zorgt ervoor dat elk detail, voor elk van de 88 toetsen, tot in de puntjes nagebootst wordt. Hierdoor wordt de klankbeleving zó optimaal, dat het voelt alsof u een heuse akoestische vleugel bespeelt.

Door gebruik van Binaural Sampling zult u ook wanneer u met een hoofdtelefoon speelt, verbaasd zijn over de klankkwaliteit van dit instrument.

Wat betekent Binaural Sampling?

Door het gebruik van de Binaural Sampling technologie, worden nuances in de samples opgenomen die niet eens met het menselijke oor te horen zijn, hierdoor klinkt de Yamaha NU1X hybride piano ook met hoofdtelefoon levensecht! Je zult snel vergeten dat je een hoofdtelefoon draagt.

Diverse aansluitmogelijkheden

Naast het eenvoudige bedieningspaneel is deze nieuwste aanwinst uit de Yamaha Avantgrand serie zowel via kabels als draadloos aan te sluiten op diverse apparaten. Zo kunt u deze NU1X via een USB-kabel verbinden met computers en mobiele apparaten en via WIFI (in combinatie met een optionele WIFI-stick) en Bluetooth verbinden met diverse Apps. Door deze aansluitingen gaat er een nieuwe (digitale) wereld aan mogelijkheden voor u open!

Uitvoeringen

Deze NU1X piano is de opvolger van de Yamaha NU1 piano en is leverbaar in zwart hoogglans (PE) en wit hoogglans (PWH) en wordt gratis bij u thuis afgeleverd en geïnstalleerd. Heeft u vragen over deze piano of een ander instrument? Neem dan gerust contact met ons op via [email protected].