NIEUW! Yamaha PSR-F50 goedkoop keyboard

Yamaha PSR-F50 met 3 speerpunten

Bij het ontwikkelen van het nieuwe keyboard van Yamaha hebben 'eenvoud' en 'gebruiksvriendelijkheid' een belangrijke rol gespeeld. Echter mag de prijs als derde speerpunt gerekend worden, want de F50 uit de PSR-serie is uitermate voordelig en maakt Yamaha kwaliteit toegankelijk voor iedereen.

Onder de motorkap van de PSR F50

Met 120 verschillende klanken, 114 stijlen, een polyfonie van 32, en 30 preset songs, krijgt u waar voor u geld. Het Yamaha instrument heeft 61 toetsen welke gesplitst kunnen worden zodat u met zijn tweeën, in Duo-modus, eenvoudig kunt oefenen of samen kunt optreden. Mocht u gezelschap niet van uw spel willen meegenieten dan is dat ook geen probleem. Een hoofdtelefoon is namelijk eenvoudig aan te sluiten.

Krachtig geluid maar zeer mobiel

De ingebouwde 2,5 Watt stereoversterker in het keyboard geeft een krachtig en realistisch geluid wat bijzonder is in deze prijsklasse. Omdat u niet met losse luidsprekers of een versterker rekening hoeft te houden, kunt u het keyboard eenvoudig meenemen. Met behulp van zes AA-batterijen kunt u zelfs draadloos en dus zonder netvoeding spelen.

Lees meer over de PSR-F50 van Yamaha, en bestel het keyboard in onze webshop.