Nieuwe Roland F107 en RP107 digitale piano’s

Nieuwe Roland F107 en RP107 digitale piano’s

Roland breidt haar assortiment uit met twee prijswinnende digitale piano’s in het instapsegment: de Roland F107 en Roland RP107. Met deze twee nieuwe instrumenten zetten ze in op het bereiken van het volgende stap in betaalbare digitale piano’s. Samen met state-of-the-art slanke, ruimtebesparende kasten die perfect zijn voor het tegenwoordige wonen maken ze de authentieke ervaring van een vleugel toegankelijk voor iedereen. Beide instrumenten beschikken over een polyfonie van 256 noten, hebben een elegante klep die ook gebruikt kan worden als standaard en bieden dezelfde geweldige functionaliteiten. De nieuwe digitale piano’s van Roland zijn beschikbaar in augustus, maar u kunt ze nu alvast bekijken of reserveren via de links in de tekst.

De Roland F107

De Roland F107 digitale piano heeft een simpel, maar stijlvol, design dat gebaseerd is op de Roland F701 — winnaar van de Red Dot Design Award 2021. Het instrument past daarmee perfect bij een jongere generatie spelers en is uitermate geschikt voor moderne interieurs. Het model beschikt nu over dezelfde geluidssoftware en dezelfde klavierkwaliteit als digitale piano’s in het hogere segment van Roland. Bekijk de Roland F107.

De Roland RP107

De Roland RP107 digitale piano kenmerkt zich door een klassieke piano-uitstraling die erg geschikt is voor spelers die waarde hechten aan een meer traditionele look. Samen met de uitgebreide functionaliteiten is de RP107 dan ook een geweldig instrument voor degenen die op zoek zijn naar een eerste piano voor het gezin of een piano om razendsnel beter op te worden. Het is niet voor niets dat veel docenten met succes gebruik maken van deze lijn Roland instrumenten. Bekijk de Roland RP107.

Roland F107 Piano App banner

SuperNATURAL Piano Engine en Twin Piano

De SuperNATURAL Piano software van Roland combineert verfijnde sampling en moderne technologie om de complexe nuances van een akoestische vleugel te reproduceren. De 88 toetsen van het klavier met PHA-4 standaard bieden een eerlijke aanslag. De sterke, duurzame en responsieve pedalen (sustain, sostenuto en una corda) zijn geschikt voor de meest gevorderde pedaaltechnieken. De Twin Piano modus die op beide instrumenten te vinden is, biedt spelers de mogelijkheid om samen met een ander te spelen — quatre mains was nog nooit zo leuk.

Nieuwe Roland Piano App

De vernieuwde Roland Piano App is de laatste app voor Roland instrumenten met bluetooth en vervangt de Piano Every Day app. Door naar de feedback van gebruikers te luisteren is Roland in staat geweest om een meer soepele en intuïtieve gebruikservaring te bieden. De app stelt spelers in staat om het instrument op afstand te bedienen en biedt uitgebreide leerfuncties. Zo is er een logboek ingebouwd met leerdoelen, memory spellen, ritme-oefeningen en een ‘One Week Master’ programma die helpt bij het oefenen van verschillende stukken. Ook kunt u draadloos muziek en lesmateriaal streamen door het eigen speakersysteem om mee te spelen of de compositie te ontdekken via MIDI-apps als GarageBand en andere. De Roland F107 en RP107 digitale piano’s hebben zowel MIDI- als USB-poorten. De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android. Nog meer te weten komen over de Roland Piano App? Lees meer op de website van Roland.

Roland Piano App banner