Nieuw: Yamaha CVP-8 serie

Begin deze maand heeft Yamaha de nieuwe Clavinova 800 serie geïntroduceerd met de CVP-805, CVP-809 en CVP-809GP. Deze nieuwe digitale piano’s van Yamaha staan voor een naadloze samenvoeging van innovatieve technologie en traditioneel vakmanschap. Het klavier is duidelijk geïnspireerd door een authentiek vleugelklavier, de gewogen toetsen spelen buitengewoon prettig en geven een haast akoestische ervaring. Ook het pianogeluid is van de hoogste kwaliteit

Hoogwaardige digitale piano boordevol performance features

De CVP-piano’s van Yamaha zijn echter geen gewone digitale piano’s, maar een unieke combinatie van hoogwaardige piano met performance functies die normaal gesproken bijna uitsluitend in keyboard te vinden zijn. Styles, voices, effecten, en meer; op de CVP kunt u eindeloos componeren, creëren en ontdekken. U kunt een volledige performance neerzetten met de CVP piano’s, al helemaal wanneer u een microfoon aansluit op de piano en uzelf begeleidt bij het zingen.

Verschillende CVP modellen

De nieuwe CVP-lijn begint met de CVP-805, het meest compacte model. De CVP-805 zit boordevol styles, voices en functies en heeft een mooi klassiek design. De CVP-809 en CVP-809GP hebben net iets meer dan de CVP805 met krachtige, innovative speakers, nog meer styles en voices en een nog gedetailleerdere klank en toetsaanslag. De CVP-809GP heeft daarnaast een elegant vleugeldesign. 

Video Yamaha Clavinova CVP-800 serie

Verkrijgbaar vanaf december in verschillende kleuren 

De CVP 805 is verkrijgbaar in zwart en hoogglans zwart. De CVP 809 is daarnaast ook beschikbaar in hoogglans wit. De CVP 809GP is enkel beschikbaar in hoogglans zwart en hoogglans wit. Vanaf december is de nieuwe Clavinova verkrijgbaar.

Vraag gratis een (inruil)offerte aan

Via onderstaand formulier kunt u gratis een (inruil)offerte aanvragen voor de nieuwe Yamaha CVP-800 serie