Yamaha Clavinova en Kawai digitale piano’s

Yamaha Clavinova en Kawai digitale piano’s

Dit keer aandacht voor vier Japanse digitale piano's in ons assortiment: de gloednieuwe Kawai CN201 en Kawai CN301, de Yamaha Clavinova CSP-150 en de Yamaha Clavinova CSP-170. Deze Japanse digitale piano’s horen bij de beste mid-range digitale piano’s op de markt. En met een goede reden! Lees hier waarom we verheugd zijn iedereen deze instrumenten te kunnen laten ervaren.

Kawai CN

De CN-serie van Kawai bestaat uit betaalbare digitale piano’s met een authentieke sound, gewogen toetsen en handige functionaliteiten die het oefenen makkelijk maken en het spelen een genot. We hadden al de Kawai CN29 en Kawai CN39 in ons assortiment, maar nu dus ook de Kawai CN201 en Kawai CN301. Beide indrukwekkende instrumenten met alles wat je verwacht van een digitale piano in deze prijsrange — en meer. De verschillen? De CN301 is iets groter, beschikt over een hogere polyfonie en heeft enkele extra functionaliteiten. Beide instrumenten zijn te koppelen via tablet en smartphone met de PianoRemote app van Kawai, bieden ingebouwde lesfuncties en beschikken over een krachtig speakersysteem. Al met al zijn we blij om te kunnen zeggen: de CN serie van Kawai beleeft u bij Oostendorp Muziek. Met eigen oren meemaken? Luister bijvoorbeeld naar verschillende demo's die Kawai heeft gemaakt op de CN201 of kom langs in de showroom.

Yamaha Clavinova CSP

De Yamaha Clavinova lijn is wereldwijd geroemd voor het bieden van geweldige digitale piano’s voor toetsenisten van ieder niveau. We hebben al verschillende Clavinova digitale piano’s in de webshop en showroom, maar verstigen nu de aandacht op de CSP serie! De Clavinova CSP-150 en Clavinova CSP-170 zijn bedoeld voor de spelers die net aan hun avontuur beginnen of al een langere tijd niet gespeeld hebben. De vele functionaliteiten van deze instrumenten maken het spel makkelijk, leuk en mooi. De Smart Pianist app van Yamaha biedt volledige bediening met smart devices en functionaliteiten als het maken van eigen nummers en volglichten die laten zien welke toetsen gespeeld moeten worden. De CSP serie heeft in 2019 de internationaal erkende Red Dot Award voor Product Design gewonnen. De verschillen? De CSP-170 is luxer uitgevoerd dan de CSP-150 met een klavier van natuurlijk hout, voor een nóg rijkere speelbeleving. Bekijk hier de video van Yamaha over de Clavinova CSP digitale piano's.