Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Digitale piano aanbiedingen

Op deze pagina vindt u de aanbiedingen die we speciaal voor u hebben geselecteerd.

Lees meer over onze digitale piano aanbiedingen

Digitale piano aanbiedingen

U wilt een digitale piano kopen? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Zoals u ziet bestaan de aanbiedingen uit forse kortingen of accessoires die u extra voordelig aan kunt schaffen voor uw digitale piano! Houd deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van onze acties en aanbiedingen op het gebied van digitale piano’s!

Kijk ook op onze pagina met de speciale maandaanbiedingen!

Scherpe prijs

Muziekcentrum Oostendorp wil naast gedegen advies ook een scherpe prijs bieden. Door onze service een persoonlijke aandacht voor u als klant willen we ons onderscheiden van andere muziekzaken.

Goed advies

Als u naar onze winkel komt, staat ons kundige personeel voor u klaar om u kennis te laten maken met ons ruime assortiment. Nieuwe digitale piano’s verkopen wij vanaf € 399,- tot over de € 4.000,-. Bij ons kunt u kiezen uit de grote merken als Roland, Yamaha en Kawai, maar ook verkopen wij ons unieke huismerk Entrada.

Waar moet u op letten?

Het belangrijkste bij het aanschaffen van een piano voor pianoles is dat het instrument 88 gewogen toetsen heeft. Dit betekent dat alle pianotoetsen aanwezig zijn en qua touché een pianotoets imiteren. Verder is het ook belangrijk dat u de klank als prettig ervaart. Daarom adviseren wij klanten altijd om (als het mogelijk is) naar Wezep te komen en de instrumenten uit te proberen.

Via facebook en twitter kunt u ons volgen zodat u automatisch op de hoogte blijft van onze acties en aanbiedingen.


Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918