Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Digitale piano huren

Digitale piano huren vanaf € 50,00 per maand

Bent u op zoek naar een volwaardige digitale piano met een prachtige klank en goede aanslag, maar wilt u het instrument niet meteen aanschaffen? Huur dan eens een digitale piano en bepaal na 6 maanden of u het instrument wenst aan te schaffen of te retourneren. U heeft ook de mogelijkheid om de huurperiode te verlengen met nogmaals 6 maanden. Zo heeft u mooi de tijd om te kijken of deze nieuwe hobby past bij u of uw kinderen. En wanneer u de piano aanschaft, krijgt u altijd de huur van de eerste 6 maanden weer terug.

De digitale piano's die in aanmerking komen, zijn van onze eigen Digital Classic serie. Deze bestaat uit een lijn digitale piano's met een tijdloze, klassieke uitstraling. U kunt kiezen uit de modellen Basic, Deluxe en Elite. Heeft u beperkte ruimte of zoekt u een piano binnen een lagere prijsklasse? Dan is de Oostendorp P-serie zeker de moeite waard om uit te proberen. Binnen deze serie kunt u kiezen tussen de P1 en P2.

Een digitale piano heeft zeer weinig onderhoud nodig. U hoeft het instrument bijvoorbeeld nooit te laten stemmen. Bovendien kunt u met een hoofdtelefoon ongestoord dag en nacht oefenen. U heeft dus de voordelen van een digitale piano, gecombineerd met een schitterende authentieke uitstraling van een akoestische piano. Het binnenwerk is opgebouwd met onderdelen van Yamaha. Hiermee staat de Digital Classic serie garant voor een natuurlijke expressie en degelijke kwaliteit.

Muziekcentrum Oostendorp biedt u:

 • Een flexibel huursysteem met een looptijd van 6 maanden.
 • Scherpe tarieven, bestaande uit huur, borgsom en transportkosten.
 • De mogelijkheid om na de huurperiode de piano te kopen, de huur te verlengen, de digitale piano te retourneren of toch een ander instrument uit te zoeken. 
 • Als u na de huurperiode besluit om de digitale piano te kopen, dan worden de betaalde huur en borg van de eerste periode 100% in mindering gebracht op de aanschafprijs.
 • U kunt de huurperiode ongelimiteerd verlengen.
 • Bij de huur aangeschafte accessoires worden, indien gewenst, teruggekocht door Muziekcentrum Oostendorp tegen (maar liefst) 50% van de aankoopprijs.
 • Tijdens de huurperiode geniet u van de Oostendorp garantie op uw piano.


Mogelijkheden en tarieven digitale piano huren

TermijnTermijnbedragBorgPrijsrangeTotale aanbod
6 maand€ 50,00 / maand€ 200,00Tussen € 1.299,00 en € 2.149,008 instrument(en)
6 maand€ 80,00 / maand€ 300,00Tussen € 2.195,00 en € 3.645,0010 instrument(en)

Transportkosten
< 40 km vanaf ons pand € 75,00
> 40 km vanaf ons pand € 150,00


Bovenstaande transportkosten gelden voor levering op de begane grond en op locaties waarbij een geschikte lift aanwezig is, waar de piano in past. Bij overige situaties kunnen de tarieven variëren tussen de € 250,00 en € 800,00. U kunt contact met ons opnemen voor een passende prijsopgave.


Voorafgaande aan de huurperiode

Een digitale piano koopt u meestal voor de lange termijn. Daarom is het goed om de keuze voor een instrument wel overwogen te maken. In onze showroom staan alle verschillende modellen in diverse uitvoeringen opgesteld. Onze specialisten denken graag met u mee en kunnen u goed adviseren welk instrument past bij uw wensen en situatie.

Nadat u een keuze gemaakt heeft, wordt er een dossier aangemaakt. Dit dossier bestaat uit een huurovereenkomst, een exemplaar van de actuele huurvoorwaarden en een kopie van uw identiteitsbewijs. U krijgt een kopie van de overeenkomst en de voorwaarden mee naar huis. Vervolgens nemen wij contact met u op om een afspraak voor levering van de piano in te plannen. Ons streven is altijd om de piano binnen 4 weken af te leveren.

Flexibel huren

Tegen het einde van de huurperiode nemen wij weer contact met u op om de vervolgstappen met u te bespreken. Wij bieden u dan de volgende keuzes:

 1. U schaft het gehuurde instrument aan met restitutie van de betaalde huur en de borgsom en bent de trotse eigenaar van een digitale piano
 2. U schaft in onze showroom een ander instrument aan, wederom met restitutie van de betaalde huur en borgsom. De verkoopprijs van dit instrument moet minstens 75% van de verkoopprijs van het gehuurde instrument zijn.
 3. U verlengt de huur voor nogmaals 6 maanden. Wanneer u in de toekomst het instrument alsnog aanschaft, wordt alleen de eerste huurperiode gerestitueerd.
 4. U laat de piano retourneren. De betaalde borgsom wordt dan verrekend met de extra transportkosten voor het ophalen van het instrument.

Rekenvoorbeeld

Stel, u woont in de omgeving van Utrecht en u wilt een Oostendorp Digital Classic Deluxe huren met een verkoopprijs van € 2.695,00. Deze valt in de categorie van € 80,00 per maand met een borgsom van €300,00 (zie bovenstaande tabel). Omdat u buiten de straal van 40 km woont, betaalt u € 150,00 voor het transport. Dit resulteert in de volgende rekensom:

Huur voor 6 maanden:       6 x € 80,00 = € 480,00
Borgsom: + € 300,00
Transport: + € 150,00

Totaal:

€ 930,00

Als u na de huurperiode besluit om het instrument aan te schaffen, wordt de reeds betaalde huur en borgsom in mindering gebracht op de verkoopprijs:

Verkoopprijs digitale piano:            € 2.695,00
Restitutie huur:  - € 480,00
Restitutie borgsom: - € 300.00
Resterend aanschafprijs: € 1.915,00


Zo betaalt u niets te veel en kunt u zorgeloos genieten van uw digitale piano.

piano en vleugel levering in heel nederland
Levering in heel Nederland

Muziekcentrum Oostendorp is dé toetsenspecialist van Nederland en kan mede door haar grote assortiment, eigen technische dienst en vakkundige eigen transportservice klanten in heel Nederland van leveringen en uitstekende diensten voorzien. Zo bent u verzekerd van de beste service!

Hebt u nog vragen over het huren van een digitale piano? Of wilt u graag advies over welke digitale piano voor u geschikt is? Bezoek onze winkel of neem contact met ons op.

Via onderstaand formulier kunt u vrijblijvend uw persoonlijke offerte aanvragen. 

 • id
 • date
  calendar


Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918