U bent van harte welkom: het liefst op afspraak

Kawai Novus NV-10S PE digitale vleugel

Deze Kawai-vleugel is de Kawai Novus NV-10S.Deze Kawai Novus NV10S is een uitzonderlijke digitale vleugel. Met een écht vleugelmechaniek, een écht dempermechaniek en een 7-speaker output systeem gaat u het helemaal maken. U ervaart het echte authentieke speelgevoel van een akoestische vleugel en geniet tegelijkertijd van alle voordelen van digitaal. Wat de voordelen zijn? Lees verder of neem contact met ons op!

Lees verder >
€ 10.879,00
€ 8.990,00
Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
+ € 59,95
(u bespaart € 79,05)
+ € 59,95
(u bespaart € 79,05)
+ € 49,95
(u bespaart € 49,05)
+ € 49,95
(u bespaart € 49,05)
+ € 99,00
(u bespaart € 76,00)
+ € 49,95
(u bespaart € 49,05)
+ € 29,95
(u bespaart € 49,05)
+ € 39,95
(u bespaart € 59,05)
beleef
Kawai Novus NV-10S PE digitale vleugel
Bekijk de video

Meer Informatie

Het vleugelmechaniek in de NV10S

Deze digitale vleugel heeft geen echt mechaniek nodig om te functioneren. Wat is dan de reden dat de NV10S er wel een heeft? Het levert een grote bijdrage aan uw muziekbeleving. Met echte hamers van carbon ervaart u een originele vleugelbeleving; ze zijn licht, snel en sterk. De hamers zijn individueel gewogen. Ze brengen uw spel over op optische sensoren. Deze vervangen de snaren en registreren elke nuance die u aanbrengt. En met de extra lange toetsen oefent u daar alleen maar meer controle over uit.

Dempermechaniek

De Kawai-digitale vleugel heeft drie pedalen, demper, soft en sostenuto. Hierbij is het dempermechaniek met half-pedaalfunctie in de Novus NV10S onmisbaar om het realisme van het demperpedaal na te bootsen! De Novus NV10S is het eerste hybride instrument dat ook een écht vleugeldempermechanisme bevat, aldus Kawai.

Klank van de Novus NV5S

U speelt op de Novus NV10S de klanken van de Shigeru Kawai concertvleugel. Deze worden digitaal gereproduceerd door de SK-EX Rendering-technologie. Wat houdt dit in voor u als pianist? U geniet van een klank die rijk is aan karakter en waar u op kunt vertrouwen. Daarnaast zijn er 90 extra sounds waar u uit kunt kiezen.

Speakers

Het geluid komt via het krachtige 7-speaker output systeem. Met een grote 20 cm. woofer en vier hoogwaardige mid-range woofers en twee tweeters. Zo geeft de Kawai Novus NV10S digitale vleugel geeft het driedimensionale geluidsveld van een akoestische vleugel natuurgetrouw weer. Het resultaat is een opmerkelijk authentieke speelervaring voor u als pianist. 

Klankcontrole met Virtual Technician

Met de Virtual Technician in deze Kawai-digitale vleugel heeft u absolute controle over het karakter van de klanken, de hamers, demper, intensiteit van de sneren en de resonantie, zelfs per toon! Dat geldt ook voor volume en intonatie. Met deze Virtual Technician-functie maakt u zich de Novus NV10S helemaal eigen door tot wel 21 parameters naar uw eigen smaak aan te passen!

Kawai Novus zelf ervaren!

Kom naar de showroom om de Kawai Novus NV-10S digitale vleugel zelf te ervaren! Onze pianospecialisten staan u graag te woord en u heeft voldoende vergelijkingsmateriaal in onze drie verdiepingen tellende showroom! Hier plant u uw bezoek, u bent van harte welkom.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Meegeleverde accessoires handleiding (Engels, Nederlands alleen digitaal), netsnoer, bladmuziek Classical Piano Collection en Finger Exercises
Gewicht 127,0 kg
Diepte 64,5 cm
Breedte 148,0 cm
Hoogte 92,5 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom ja
Merk Kawai
Garantie 5 jaar
Kleur zwart hoogglans
Polyfonie 256
Opslag Intern, USB
Aansluitingen 2x Hoofdtelefoon, Line Out (L/MONO, R), Line in, Line in level, MIDI I/O, USB to Host, USB to Device
USB-audio ja
Opnamefunctie MIDI en audio
Effecten Reverb (6 types), Effects (24 types van o.a. chorus, delay en tremolo), Resonance Depth, Ambience, P
Aantal klanken 88
Aantal toetsen 88
Toongenerator Harmonic Imaging XL met 88 toetsen Sampling, SK-EX Rendering met 88 toetsen Multi-channel piano samp
Vermogen 3 x 45W
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen ja
Soort display LCD kleur
Afsluitbaar ja
Pedalen 3
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P044164