page-loader-icon

Entrada SSM-300 B lessenaar

Deze lessenaar is van goede kwaliteit en dat voor een scherpe prijs. Ook geschikt voor zwaardere muziekboeken of -mappen.

Al meer dan 2000 verkocht!

Dit product wordt begin februari 2019 weer verwacht.

Lees verder >
Neem contact op voor de levertijd.
€ 29,95
€ 16,95
Beschikbare Varianten

Meer Informatie

Goedkoop en erg stevig

Bent u op zoek naar een goedkope lessenaar, maar wilt u niet inleveren op bouwkwaliteit en stevigheid? Dan is deze zwarte Entrada SSM300 orkestlessenaar hét accessoire voor u. Deze lessenaar staat op drie poten, en staat dus altijd stevig met alle degelijk metalen poten op de grond. U kunt naast bladmuziek met een gerust hart ook uw zwaardere muziekboeken of multomappen gebruiken. De lessenaar is bovendien gemakkelijk te vervoeren, met een gewicht van 2,9 kilogram, en makkelijk in te klappen.

Zéér duurzaam

De standaard is gemaakt van dik metaal en is daarom van degelijke kwaliteit. U kunt jarenlang plezier beleven aan deze bladmuziekstandaard. Doordat wij deze lessenaars direct bij de fabrikant inkopen, kunnen wij deze aanbieden voor een zeer scherpe prijs.

Verstelbaar

De Entrada lessenaar is op meerdere manieren verstelbaar zodat de standaard geschikt is voor zowel kinderen als volwassenen. De minimale hoogte is 64 cm en de maximale hoogte 115 cm.

Stapelkorting

Als u meerdere lessenaars wilt bestellen kunt u dit via de voordeelbundels doen. U bent dus goedkoper uit als u meerdere aantallen wilt aanschaffen! Grotere aantallen bestellen is natuurlijk ook mogelijk. Voor deze verzoeken vragen wij u een mail te sturen naar [email protected]

Let op: als u een voordeelbundel wilt bestellen dient u eerst één lessenaar in het winkelmandje te doen, pas dan kunnen de voordeelbundels worden gekoppeld. Komt u er niet uit dan kunt u ons mailen of bellen (038-3762954).

Reviews

Lees hieronder ervaringen van onze klanten over dit product

*Deze reviews zijn overgenomen van onze oude website, binnenkort zal de reviewmogelijkheid ook op deze nieuwe website te gebruiken zijn.


dhr Jan Weijkamp
Na wat zoekwerk op deze lessenaar uitgekomen. Heel apart dat er zoveel prijsverschil in dit type lessenaars zit. Ik heb ze ook van 60 euro gezien, die zullen vast nog beter zijn maar voor dit geld is deze lessenaar naar mijn bescheiden mening erg degelijk. Alles sluit goed en was ook goed verpakt en snel binnen.

dhr J.A. Peek
Deze lessenaar is zeer goed om te bouwen met een doorzichtig geluidsscherm.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Gewicht 2,90 kg
Kleur zwart
Opgesteld in de showroom ja
Productstatus Nieuw
Merk Entrada
Garantie 3 jaar
Artikelcode P000420