Muzikale MeiMaand Voordeel tot wel 30% korting


Kawai CN29 vs CN39

Kawai CN-29 vs. CN-39

Het Japanse merk Kawai is één van de meest populaire merken als het aankomt op digitale en akoestische piano’s. In dit artikel gaan twee piano’s uit de Kawai CN-serie vergeleken worden, namelijk de CN-29 en CN-39. De serie bestaat uit twee homepiano’s, die bekend staan om de gunstige prijs/kwaliteitverhouding. Benieuwd wat de verschillen zijn tussen de twee homepiano’s? U leest het in dit artikel!


De overeenkomsten: CN-29 vs CN-39

Zoals op de afbeelding hierboven te zien is, lijken de instrumenten van de buitenkant veel op elkaar. De piano’s hebben ongeveer dezelfde afmetingen, de CN-39 is iets breder en weegt met 54 kilo ruim 11 kilo meer dan de CN-29. Beide piano’s beschikken over een klavier met 88 gewogen graded hammer en aanslaggevoelige toetsen.

De klanken van de piano’s worden door exact dezelfde toongenerator opgewekt, namelijk Progressive Harmonic Imaging. Deze sound engine maakt gebruik van 88 toetsen sampling, wat de klanken extra realistisch maken. De speakers van de twee piano’s zijn ook exact hetzelfde, namelijk de hoogwaardige Onkyo audio. Dit is een speciaal ontworpen speakersysteem samen met premium audio producent Onkyo. Beide piano’s hebben twee hoofdtelefoonaansluitingen.

De verschillen: CN-39 vs CN-29

Het grote verschil tussen de twee instrumenten zit in de mogelijkheden die de piano’s bieden. Waar de CN-29 19 verschillende sounds heeft, biedt de CN-39 er maarliefst 355. Ook de polyfonie van de CN-39 is hoger, 256 tegenover 192 van de CN-29. Beide piano’s hebben Bluetooth MIDI, de CN-39 heeft daarnaast ook Bluetooth Audio. Hiermee kunt u uw eigen muziek afspelen over het audiosysteem van de digitale piano.

Conclusie: Kawai CN-39 vs CN-29

Beide piano’s zijn een erg geschikte keuze voor de gemiddelde pianospeler. De hoogwaardige samples van Kawai vleugels en het verbeterde audiosysteem maken het aangename piano’s om naar te luisteren. De Kawai CN-39 is extra aantrekkelijk door de vele extra mogelijkheden die het instrument te bieden heeft. De Kawai CN-29 is gezien de lagere prijs dan weer interessant. Wilt u de piano’s zelf ervaren? Kom langs in de showroom en krijg persoonlijk advies van onze medewerkers!

Plan een gratis afspraak!

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
rosler
rippen
ibach
hupfeld
august forster
petrof
schimmel
bluthner
sauter
Grotrian Steinweg