Nieuwe showroom Hilversum: nu geopend!

Yamaha PSR-E463 keyboard

De Yamaha PSR-E463 is de opvolger van de PSR-E453 en is een echte alleskunner en fantastisch instap-keyboard met zacht prijsje.

Bij de aankoop van dit Yamaha instrument kunt u 3 maanden gratis Flowkey Premium van Yamaha krijgen. Flowkey is een populaire pianoapp om piano mee te leren spelen.

Lees verder >
Uitverkocht
Yamaha PSR-E463 keyboard is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

> Meer informatie

Beschikbare Varianten
Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
+ € 12,50
(u bespaart € 12,45)
+ € 29,00
(u bespaart € 5,95)
+ € 34,95
(u bespaart € 15,00)
+ € 34,95
(u bespaart € 10,00)
+ € 54,95
(u bespaart € 15,00)
+ € 64,95
(u bespaart € 10,00)
+ € 24,95
(u bespaart € 5,00)
+ € 9,95
(u bespaart € 9,00)
+ € 29,95
(u bespaart € 20,00)
+ € 69,95
(u bespaart € 9,05)
+ € 79,95
(u bespaart € 19,05)
beleef
Yamaha PSR-E463 keyboard
Bekijk de video

Meer Informatie

Yamaha PSR-E463

De Yamaha PSR-E463 is de opvolger van de PSR-E453 en is een echte alleskunner en fantastisch instap-keyboard met zacht prijsje. Spelen of optreden met diverse stijlen: van vintage tot rock, krachtige ingebouwde speakers en professionele maar gebruiksvriendelijke features zoals Live Control, Quick Sampling en Groove Creator, dit 61 toetsen keyboard heeft het echt allemaal! Ook al is hij het kleine broertje van de Yamaha PSR-EW410, de PSRE463 mag zeker niet over het hoofd worden gezien!

Een greep uit de vele functies van de PSR-E463

  • Met Quick Sampling kunt u uw favoriete geluiden opnemen om als sample te gebruiken en deze kunt u zelfs via de AUX In direct bewerken. 
  • De Groove Creator met EDM content van over de hele wereld maakt een DJ van iedereen - maak een beat, tweak de groove en creëer je eigen mix!
  • Gebruik de Live Control knoppen om je geluid tijdens het spelen aan te passen voor een nog expressiever live performance.
  • Zet het Pitch Bend wiel in om instrumenten als gitaar en saxofoon helemaal tot leven te wekken!

Sounds van hoge kwaliteit

Yamaha heeft al jarenlang bijna elk muziekinstrument wat u zich maar kunt bedenken in productie en dat is te merken! Yamaha’s expertise is terug te horen in de samples van hoge kwaliteit die op de PSR-E463 staan. Met een indrukwekkende bibliotheek van wel 758 geluiden kunt u elk instrument bespelen en heeft u alles wat u maar nodig heeft om elk genre te kunnen spelen. Ook bevat de PSRE463 wel 235 automatische begeleidingsstijlen die meegaan met de akkoorden die u speelt!

Verbindingsmogelijkheden voor nóg meer plezier

De PSR E463 kunt u verbinden met uw smartphone, tablet of computer voor nóg meer mogelijkheden en nóg meer plezier! Gebruik de USB to Host aansluiting om gemakkelijk te kunnen opnemen of verbind een iOS-apparaat om een nieuwe dimensie toe te voegen aan MIDI-besturing via apps. Ook kunt u via de AUX In- aansluiting uw favoriete nummers afspelen en met de ingebouwde melodie-onderdrukker zelfs het volume van bepaalde melodielijnen aanpassen zodat u die kunt spelen!

Flowkey Premium

Bij de aankoop van dit Yamaha instrument kunt u 3 maanden gratis Flowkey Premium van Yamaha krijgen. Met de Yamaha Flowkey app heeft u de mogelijkheid piano te leren op uw eigen tempo en uw favoriete liedjes te leren. 

De app beschikt over een grote catalogus aan interactieve liedjes, cursussen en tutorials. Hierbij krijgt u directe feedback over uw pianospel en wordt u vooruit geholpen. De app is ideaal voor beginners maar ook zeker geschikt voor herbeginners en gevorderden. Registreer uw product op de Yamaha website en u ontvangt uw Flowkey-voucher.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Meegeleverde accessoires handleiding, lessenaar, adapter
Gewicht 6,6 kg
Diepte 40,4 cm
Breedte 94,6 cm
Hoogte 13,9 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Yamaha
Garantie 3 jaar
Kleur zwart
Aantal toetsen 61
Klavier Niet gewogen
Soort display LCD monochroom
Touchscreen nee
Ingebouwde speakers ja
Vermogen 2 x 6W
Toongenerator AWM Stereo Sampling
Polyfonie 48
Aantal klanken 758
Effecten Reverb (12 types), Chorus (5 types), DSP (10 types), Master EQ (6 types), Harmony (26 types), Arpegg
Opnamefunctie USB, MIDI
USB-audio nee
Aansluitingen USB to Host, USB to Device, Hoofdtelefoon/Output, Sustain pedal, AUX In (Stereo mini)
Opslag Intern, USB
Artikelcode P043177