page-loader-icon
Johannus orgel


Johannus, toonaangevend in de Orgelwereld

Om een goed orgel te kunnen bouwen moet er veel onderzoek gedaan worden en geavanceerde technologieën ontwikkeld worden. Johannus heeft in de loop van de jaren haar sporen als Orgelbouwer verdiend. Niet alleen hebben zij een goede reputatie in Nederland opgebouwd, maar zijn ook flink over de grens aan de weg aan het timmeren. De Johannus Orgels zijn een echt begrip. 

Een Johannus Orgel laat u orgelmuziek beleven!

Een Johannus orgel laat u een kerkorgel beleven in uw eigen huiskamer. Door geavanceerde sampling technieken klinkt een Johannus orgel als een echt orgel. Zij zijn erin geslaagd om het 'levende' geluid van beroemde pijporgels over te zetten op de Johannus Orgellijn. Dit wordt ook wel Real Time Sampling genoemd. Ook voelt het orgel zo aan door de goede kwaliteit van de gebruikte klavieren. In de nieuwste Johannus orgels is het zelfs mogelijk om het orgel virtueel in een andere kerk te plaatsen. Hierdoor komt de orgelklank echt tot leven.

Waarom een Johannus orgel kopen?

  • Een Johannus orgel staat voor kwaliteit
  • Een Johannus orgel geeft de beleving van een echt kerkorgel
  • Een nieuw Johannus orgel met twee klavieren en een volledig pedaal is te verkrijgen vanaf € 4.195,-

Bespeel een Johannus Orgel

In de showroom in Wezep staat een groot assortiment aan Johannus Orgels opgesteld. Van de kleinere eenklaviers orgels (studio) tot de drieklaviers Rembrandt en Positief. Naast nieuwe Johannus Orgels treft u ook tweedehands exemplaren. Deze zijn goed onderhouden en door onze technische dienst gecontroleerd. U vindt het allemaal bij Oostendorp Muziek. U bent van harte welkom om deze orgels geheel vrijblijvend te bespelen, te beluisteren en uw vragen aan onze Orgelspecialisten te stellen. Wist u dat wij al sinds 1977 Orgels verkopen? 

Bekijk onze collectie Johannus orgels

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 29

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 29

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Johannus Academy

Johannus heeft een Orgel Academy opgericht waarbij u via youtubevideo's tips en trucs krijgt voor het gebruik en bespelen van uw orgel. Kijkt u mee?!

Johannus Menu - bediening

Johannus Menu - ambiance

Johannus Menu - crescendo

Johannus Menu - datadump

Johannus Functies - koppels

Page tags :

rosler
rippen
ibach
hupfeld
august forster
petrof
schimmel
bluthner
sauter
Grotrian Steinweg