U bent van harte welkom: het liefst op afspraak | Hemelvaartsdag geopend 11.00 - 17.00

Korg keyboard

Het merk Korg is een bekende naam in de keyboardwereld. Sinds 1967 stortte het zich op keyboards en synthesizers, wat al vele vernieuwende instrumenten opgeleverd heeft. Dit zijn op dit moment de meest populaire Korg keyboardseries: Korg PA, Korg i3 en Korg EK. Naast keyboards heeft Korg ook veel verschillende synthesizers.

Bekijk alle korg keyboards


Korg keyboard series

Korg EK

De Korg EK serie is de instap serie van het merk. De Korg EK-50 maakt het mogelijk voor de beginnende speler om voor ruim €300 op een keyboard te spelen. Met ruim 200 styles bent u zeker niet binnen een paar uur uitgekeken!

Korg i3

De Korg i3 keyboards zijn een stapje verder dan de EK-serie. Zo hebben de keyboards ruim 1000 voices en styles en weegt het instrument maar 4 kilo! De Korg i3 heeft zelfs de mogelijkheid om enkele uren op batterijen te kunnen, wat het mogelijk maakt om overal te spelen.

Korg PA

De Korg PA serie bestaat uit de PA300, PA700 en PA1000. De Korg PA300 is de kleine jongen van de serie, maar heeft ook al vele klanken(950) en styles. Bij de PA700 is dit nog een stapje meer en de PA 1000 benaderd met de 2x33 Watt speakers de Korg PA4X Keyboards.

Korg PA4X

De Korg PA4X is is het high-end keyboard van Korg. Met maar liefst 1500 klanken, meer dan 500 styles, 142 effecten en een handig touchscreen scherm is niets te veel. Korg heeft voor deze serie een speciaal los speakersysteem ontwikkelt, genaamd Korg PaAS. Dit speakersysteem zorgt voor een prachtig geluid uit een compacte kast.

rosler
rippen
ibach
hupfeld
august forster
petrof
schimmel
bluthner
sauter
Grotrian Steinweg