Nieuwe showroom Hilversum: nu geopend!

Oostendorp digitale piano

Oostendorp digitale piano's


Oostendorp P1 piano zwartOostendorp P1 en P2 digitale piano's

De Oostendorp P1 en P2 bieden u hetzelfde concept als de Digital Classic, hoogwaardige digitale piano’s en in klassieke pianokast. De digitale piano’s in de Oostendorp-lijn zijn echter net een stukje compacter en ook geschikt voor de pianist met een wat kleiner budget die toch veel waarde hecht aan een klassiek uiterlijk. De P1 en P2 zijn ook door Oostendorp Muziek zelf is ontwikkeld en worden onze eigen werkplaats door vakkundige technici gebouwd. Voor de digitale elementen van de piano worden onderdelen van Yamaha gebruikt om u een optimale klank te kunnen bieden. Het gebruik van een originele pianokast zorgt voor een vol en natuurlijk geluid.

Bekijk Oostendorp digitale piano's

De Oostendorp P1 en P2 zijn verkrijgbaar in zwart hoogglans en in het wit hoogglans. De P-piano’s zijn onze meest duurzame elektrische piano’s voor de scherpste prijs. Deze elektrische piano is zeer smal, maar beschikt toch gewoon over 88 gewogen pianotoetsen. Hij neemt zelfs minder ruimte in beslag dan een reguliere digitale huiskamer piano.

Oostendorp Digital Classic piano


Digital Classic digitale piano’s en vleugels

Digital Classic biedt een uniek concept, hoogwaardige digitale piano’s en digitale vleugels in een prachtige klassieke pianokast. De authentieke pianokast maakt de Digital Classic qua uiterlijk niet te onderscheiden van een akoestische piano. Digital Classic is een merk dat door Oostendorp Muziek zelf is ontwikkeld en in onze eigen werkplaats door vakkundige technici wordt gebouwd. Voor de digitale elementen van de piano worden onderdelen van Yamaha gebruikt om u een optimale klank te kunnen bieden. Eén van de bijzondere eigenschappen van de Digital Classic is de als klankkast functionerende pianokast, net als bij een echte akoestische piano. Het resoneren van de pianokast zorgt voor een voller en natuurlijker geluid dan de gemiddelde digitale piano die enkel speakers gebruikt voor de generatie van geluid.

De prijzen van de digitale piano's van de Digital Classic lopen van € 2195,- tot € 5995,-. Bijna alle elektrische piano's of elektrische vleugels zien er bijna hetzelfde uit, alleen de binnenkant maakt het verschil. U heeft de keuze uit verschillende mogelijkheden: bijvoorbeeld meer en betere speakers in uw digitale piano. Deze Digital Classic digitale piano serie is geschikt voor zowel de beginners als de meer gevorderde pianisten.

De Oostendorp piano's in onze showroom

De Oostendorp piano's vindt u natuurlijk exclusief bij Oostendorp Muziek. Wilt u deze digitale piano's zelf bespelen en vergelijken? Maak dan via onderstaande button een afspraak met een van onze adviseurs in onze showroom te Wezep!

Plan een gratis afspraak

Gerelateerde teksten:

Amadeus digitale piano

Entrada digitale piano

Roland digitale piano

Page tags :

Digitale Piano
rosler
rippen
ibach
hupfeld
august forster
petrof
schimmel
bluthner
sauter
Grotrian Steinweg