Oostendorp digitale piano


Oostendorp digitale piano'sOostendorp Digital Classic piano


Digital Classic digitale piano’s en vleugels

Digital Classic biedt een uniek concept, hoogwaardige digitale piano’s en digitale vleugels in een prachtige klassieke pianokast. De authentieke pianokast maakt de Digital Classic qua uiterlijk niet te onderscheiden van een akoestische piano. Digital Classic is een merk dat door Oostendorp Muziek zelf is ontwikkeld en in onze eigen werkplaats door vakkundige technici wordt gebouwd. Voor de digitale elementen van de piano worden onderdelen van Yamaha gebruikt om u een optimale klank te kunnen bieden. Eén van de bijzondere eigenschappen van de Digital Classic is de als klankkast functionerende pianokast, net als bij een echte akoestische piano. Het resoneren van de pianokast zorgt voor een voller en natuurlijker geluid dan de gemiddelde digitale piano die enkel speakers gebruikt voor de generatie van geluid.

Bekijk Oostendorp digitale piano's

De prijzen van de digitale piano's van de Digital Classic lopen van € 2195,- tot € 5995,-. Bijna alle elektrische piano's of elektrische vleugels zien er bijna hetzelfde uit, alleen de binnenkant maakt het verschil. U heeft de keuze uit verschillende mogelijkheden: bijvoorbeeld meer en betere speakers in uw digitale piano. Deze Digital Classic digitale piano serie is geschikt voor zowel de beginners als de meer gevorderde pianisten.


Oostendorp P1 piano zwartOostendorp P1 en P2 digitale piano's

De Oostendorp P1 en P2 bieden u hetzelfde concept als de Digital Classic, hoogwaardige digitale piano’s en in klassieke pianokast. De digitale piano’s in de Oostendorp-lijn zijn echter net een stukje compacter en ook geschikt voor de pianist met een wat kleiner budget die toch veel waarde hecht aan een klassiek uiterlijk. De P1 en P2 zijn ook door Oostendorp Muziek zelf is ontwikkeld en worden onze eigen werkplaats door vakkundige technici gebouwd. Voor de digitale elementen van de piano worden onderdelen van Yamaha gebruikt om u een optimale klank te kunnen bieden. Het gebruik van een originele pianokast zorgt voor een vol en natuurlijk geluid.

De Oostendorp P1 en P2 zijn verkrijgbaar in zwart hoogglans en in het wit hoogglans. De P-piano’s zijn onze meest duurzame elektrische piano’s voor de scherpste prijs. Deze elektrische piano is zeer smal, maar beschikt toch gewoon over 88 gewogen pianotoetsen. Hij neemt zelfs minder ruimte in beslag dan een reguliere digitale huiskamer piano.

Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Page tags :

Digitale Piano
rosler
rippen
ibach
hupfeld
august forster
petrof
schimmel
bluthner
sauter
Grotrian Steinweg