Content Cambiare 312 CBM 111 orgel

De Content Cambiare 312 is een prachtig huiskamerorgel met ruim 200 klanken van kerkorgels, ExtraVoices zoals fluit, strijkers en piano, 3 manualen en 2 touchscreens. De Content Cambiare 312 heeft een massief houten meubel en lage kast. Dit Content orgel is uitgerust met de immens populaire Hauptwerk software en een setsersysteem met 19 verlichte duimpistons. U bent van harte welkom om de Content Cambiare 312 bespelen in onze showroom. Dit Content orgel is uitevoerd in CBM 111 (white wash), maar de meubels van Content-orgels zijn leverbaar in meer dan 100 uitvoeringen. U ziet in de fotogalerij de meest populaire kleuren. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Lees verder >
€ 14.655,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Ja, opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

> Meer informatie

beleef
Content Cambiare 312 CBM 111 orgel
Bekijk de video

Meer Informatie

Wat is een Hauptwerkorgel?

De Content Cambiare 315 is een Hauptwerk orgel. Op deze orgel is de software van Hauptwerk geïnstalleerd. Een orgel met een Hauptwerk-software maakt het mogelijk om sample sets in te laden van verschillende bekende kerkorgels. Deze samples zijn opgenomen van de orgels zelf. Door de moderne technologie klinken deze sample sets erg realistisch en ze geven de organist het gevoel dat zij echt in deze kerk de orgel aan het bespelen zijn.

Het systeem heeft een touchscreen en is erg gebruiksvriendelijk. U hoeft geen technicus te zijn om Hauptwerk te kunnen gebruiken. Er zitten een aantal vaste sample sets op deze orgel, maar het is ook mogelijk om zelf nog meer sample sets aan te schaffen. De sample sets zijn apart verkrijgbaar, maar u kunt de sample sets ook kopen in pakketten. Als u uitgekeken bent op de dispositie van een bepaald orgel, kunt makkelijk overschakelen op een nieuw orgel. Dit wordt mogelijk gemaakt door het Content User Interface systeem.

U kunt met het systeem van Hauptwerk kiezen voor onder andere het geluid van de orgelpijpen uit de Domkerk in Utrecht, de Laurenskerk in Rotterdam of het geluid van een orgel in barokstijl uit Frankrijk. Elk orgel heeft zijn eigen karakter en geluid en de Content Cambiare 315 maakt het mogelijk om te kunnen genieten van al deze (kerk)orgels met karakter. Het systeem is speciaal voor u vertaald door Content naar het Nederlands.

De sample sets van Hauptwerk bieden ook keuze in stemmingen. Hierdoor biedt het systeem heel veel verschillende mogelijkheden. Ook is er een mogelijkheid om verschillende presets op te slaan in de geheugenbanken van het orgel. U kunt dan eenvoudig uw opgenomen presets terugvinden en gebruiken.

Wilt u meer lezen over Hauptwerk? Lees dan ons artikel hier.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep ja
Merk Content
Garantie 3 jaar
Kleur wit
Aantal zwelpedalen 2
Aantal stemmen Afhankelijk van de dispositie van het orgel dat wordt bespeeld
Afsluitbaar nee
Trekregisters nee
Bank meegeleverd ja
Klavier kunststof toets, metalen keychannel
Aantal manualen 3
Aansluitingen Ethernet, hoofdtelefoon, USB
Artikelcode P043980