Amadeus SSM-650 WH lessenaar

Deze degelijke standaard is prachtig vormgegeven en geschikt voor multifunctioneel gebruik.

Lees verder >
Slechts 1-2 werkdagen
€ 129,00
€ 89,00
Beschikbare Varianten

Meer Informatie

Deze prachtige Amadeus SSM650 lessenaar is een fraai vormgegeven meubelstuk met een staande voet. De witte kleur en het klassieke uiterlijk maken het tot erg gewilde standaard. De Amadeus lessenaar is vervaardigd uit massief beukenhout, waardoor het een egaal en stevig uitziende standaard is. Als muziekstandaard doet de SSM650 uitstekend dienst. Vooral voor instrumenten die u staand bespeeld, zoals een fluit of hobo, is de lessenaar geschikt. Maar u kunt de lessenaar ook heel goed gebruiken als een boekstandaard. Zo kunt u bijvoorbeeld uw fotoboek neerzetten op de standaard tijdens een ceremonie of bruiloft.

De maximale hoogte van de lessenaar is 125 cm, tegen een minimale hoogte van 88 cm. De breedte waarop je je boek of bladmuziek erop legt is 46,5 cm en diepte 4 cm.

Omdat Oostendorp Muziek de lessenaar rechtstreeks importeert, kunnen wij de lessenaar voordelig aanbieden. Voor dergelijke accessoires betaalt u al snel het dubbele. Andere modellen die wij aanbieden zijn de SSM600, waarbij het bovenstuk volledig dicht is. De Amadeus SSM600 is zowel in een witte uitvoering als een walnoten uitvoering verkrijgbaar.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Verwachte Leverdatum 28 jun. 2020
Kleur wit
Opgesteld in de showroom nee
Productstatus Nieuw
Merk Amadeus
Garantie 3 jaar
Artikelcode P042107