Bent u op zoek naar een goede flightcase? Bij Oostendorp Muziek bent u aan het juiste adres. Met een flightcase beschermt u uw instrument op de best mogelijke manier. Flightcases zijn op maat gemaakt voor uw instrument en beschermen daardoor het instrument erg goed. Flightcases zijn uitermate geschikt voor muzikanten die veel optredens geven of hun instrument vaak meenemen op reis. Flightcases zijn vaak wat zwaarder dan softcases, maar hebben gelukkig wel wieltjes, zodat u uw instrument alsnog eenvoudig kan verplaatsen.

Oostendorp Muziek laat haar eigen flightcases produceren zodat wij u als klant een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding kunnen bieden. Voor veel gebruikte podium-instrumenten zult u bij ons een goede flightcase kunnen vinden. Zo hebben wij onder andere speciale Yamaha Tyros flightcases, Yamaha Montage flightcases en Korg Kronos flightcases.

Ondanks het feit dat keyboard en piano flightcases op maat gemaakt zijn voor een specifiek instrument, kunt u een flightcase ook universeel gebruiken. Bekijk daarvoor de binnenmaten van onze flightcases en beoordeel aan de hand van die maten of de flightcase geschikt is voor uw instrument. Wanneer u hier niet uitkomt, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij zullen u met plezier helpen om precies de juiste flightcase uit te zoeken.

Flightcases

U wilt uw instrument beschermen? Bekijk het assortiment flightcases voor (stage)piano, synthesizer of keyboards van Oostendorp Muziek. Doordat de flightcases op maat zijn gemaakt beschermen ze uw instrument tegen schade tijdens het vervoer. Neem contact op als u niet precies weet welke flightcase u nodig heeft.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren