U bent van harte welkom: het liefst op afspraak

Oostendorp Vleugelhoes C7 deluxe

De Deluxe vleugelhoes is speciaal gemaakt voor de Yamaha C7. De robuuste vleugelhoes beschermt uw kostbare instrument tegen vuil, stof en krassen. Dit is handig in huiselijke setting, en ook in kerken, theater, op conservatoria. Wanneer de vleugel enige tijd niet gebruikt wordt en tijdens verbouwingen kan deze Deluxe vleugelhoes echt uitkomst bieden!

Lees verder >
Slechts 1-2 werkdagen
€ 648,00
€ 499,00
Beschikbare Varianten

Meer Informatie

Deze Deluxe vleugelhoes voor de Yamaha C7 heeft in tegenstelling tot de algemene vleugelhoes voor de C7 een extra dikke voering, en biedt dus een extra stevige bescherming. Deze vleugelhoes is gemaakt van skai materiaal, dat soepel en makkelijk afneembaar is. U haalt makkelijker een doek over deze vleugelhoes dan dat u het stof vanaf en van tussen de toetsen haalt!

Vleugelhoes voor een ander model?

Wij hebben vleugelhoezen voor deze verschillende modellen:

Bestel hier

U bestelt de vleugelhoes C7 deluxe voor de Yamaha C7 en vergelijkbare vleugels gemakkelijk online bij Oostendorp Muziek. Voor vragen kunt u ons bereiken op 038 - 376 2954 en via [email protected]uziek.nl

Let op: de vleugel en hoes op de foto's zijn een C3 en de bijbehorende hoes ter illustratie van het uiterlijk en materiaal van de vleugelhoes.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Oostendorp
Garantie 3 jaar
Kleur zwart
Artikelcode P044011