NU: Zomervoordeel weken | Tot wel 30% korting


Maandelijkse Archieven: Augustus 2015

 1. Nieuw in de showroom: Yamaha PSR-S770 en PSR-S970

  Leuk nieuws voor alle keyboardliefhebbers: De Yamaha PSR-S770 en PSR-S970 staan opgesteld in onze showroom!

  Kom langs en laat u verrassen door alle nieuwe mogelijkheden. Onze keyboardspecialisten staan voor u klaar!

  Met de komst van de Yamaha PSR-S770 en de PSR-S970 is de hele nieuwe lijn van Yamaha compleet. Eerder was al de PSR-S670 geïntroduceerd en de PSR-E343.

  Van de Yamaha PSR-F50 tot de Tyros 5: Muziekcentrum Oostendorp heeft ze allemaal in huis!

  Lees meer »

  Nieuw in de showr...

 2. NIEUW! Digitale piano’s Roland LX-serie

  Vanmorgen heeft Roland nieuwe digitale piano series aangekondigd! De nieuwe LX-serie bestaat uit 2 modellen: Roland LX-17 en Roland LX-7. 

  Roland LX-17

  Roland LX-17: Roland’s meest luxueuze huiskamerpiano met de ultieme klankbeleving! Via het YouTube-kanaal van Roland zijn de eerste beelden van de Roland LX-17 te bewonderen!

  Roland LX-7

  Het broertje van de LX-17 gaat de Roland LX-7 heten. Roland noemt dit een elegante, verfijnde huiskamer piano met een onmiskenbaar mooie klank. Wij zijn erg benieuwd naar de klank van dit gloednieuwe model!

  Lees meer »

  NIEUW! Digitale p...

 3. NIEUW! Digitale piano’s Roland HP-serie

  Een nieuwe reeks digitale piano’s van Roland: HP-603 en HP-605!

  Naast de LX-7, LX-17 en F-140 zijn vanmorgen ook de nieuwe HP-piano’s gelanceerd. De Roland HP-603 en Roland HP-605 zijn opvolgers van de HP-500 serie. Dit zijn compacte huiskamerpiano’s met concertvleugel klanken.

  Beide series maken gebruik van het befaamde SuperNATURAL Piano Modeling systeem, wat zorgt voor een rijke klank. De Headphones 3D Ambience-technologie zorgt voor een realistisch geluid over een hoofdtelefoon. Het nieuwe PHA-50 (Progressive Hammer Action) klavier heeft een hybride structuur door de combinatie van hout en plastic. Hierbij is het gevoel van hout gecombineerd met de duurzaamheid van moderne materialen, waardoor de toetsen aangenaam aanvoelen.

  Ook deze HP-serie is in staat om via Bluetooth een verbinding naar een smartphone of tablet te maken, waardoor er een wereld aan (digitale) mogelijkheden open gaat! 

  Naast prachtige pianok

  Lees meer »

  NIEUW! Digitale p...