€500 euro herfstvoordeel op alle Sebastian Steinwald instrumenten

€500 euro herfstvoordeel op alle Sebastian Steinwald instrumenten

Het is weer herfst! Het seizoen van warme kleuren, knusse avonden en betoverende muziek is aangebroken. Dus reden voor Oostendorp Muziek om een mooie aanbieding te doen. En wat is er nu beter dan uzelf onder te dompelen in de prachtige klanken van een hoogwaardige piano of vleugel in deze periode van het jaar? Oostendorp Muziek heeft een prachtige herfstactie waardoor u €500,- extra korting ontvangt op alle Sebastian Steinwald toetsinstrumenten. 

Instrumenten Sebastian Steinwald 

Sebastian Steinwald is het eigen merk akoestische piano’s van Oostendorp. De Sebastian Steinwald-piano’s zijn volledig volgens onze hoge kwaliteitseisen en specificaties ontwikkeld om u van een hoogwaardige en prachtig klinkende akoestische piano te voorzien tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Het is een proces van jarenlange samenwerking geweest tussen de fabrikant en onze top-technici, wat heeft geresulteerd in een schitterende lijn van piano's en vleugels. Dit merk voldoet aan alle kwaliteitseisen die wij als Oostendorp Muziek stellen aan de producten die wij verkopen. De klank en speelaard van de Sebastian Steinwald piano’s zijn perfect afgestemd op de wensen van de Nederlandse gebruiker. Meer weten over de Sebastian Steinwald instrumenten? Klik dan hier. 

Herfstvoordeel

En nu, met het herfstvoordeel, kunt u uw instrument bemachtigen met een extra korting van 500 euro! Of u nu een ervaren pianist bent die op zoek is naar een upgrade, een muziekleraar die zijn leerlingen wil inspireren, of gewoon iemand die de schoonheid en de magie van een piano of vleugel waardeert, dan is dit hét moment om er een aan te schaffen. 

Sebastian Steinwald piano of vleugel

Om te profiteren van dit unieke herfstvoordeel bent u van harte welkom in onze showrooms in Wezep en Hilversum. Laat u meenemen door de elegantie en schoonheid van de verschillende modellen en vind het instrument dat perfect bij u past. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te begeleiden en al uw vragen te beantwoorden. Vier dit herfstseizoen met het voordeel van Sebastian Steinwald piano’s en vleugels. Bezoek onze winkel vandaag nog en ontdek de harmonie en de betovering van een Sebastian Steinwald piano of vleugel. Laat de muziek uw hart verwarmen terwijl de bladeren vallen en de herfst zijn intrede doet.

Actievoorwaarden

  • De actie wordt wegens succes verlengd tot aan het einde van het jaar
  • De actie geldt voor alle voorradige Sebastian Steinwald instrumenten
  • Actieprijzen zijn niet van toepassing in combinatie met huur van het instrument