SALE tot wel 30% korting


Content Clavis 125 blank eiken

De Content Clavis 125 blank eiken is een compact orgel met een volle, innemende klank. De Clavis 125 is zo ideaal voor wanneer u weinig ruimte heeft, maar toch een orgel van topkwaliteit wilt. Wilt u meer informatie? Onze orgelspecialist helpt u graag. Bel ons op 038-3762954 of mail naar [email protected]

Het orgel komt zonder orgelbank, deze kunt u los bijbestellen. 

Lees verder >
€ 3.725,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Ja, opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Beschikbare Varianten
beleef
Content Clavis 125 blank eiken
Bekijk de video

Meer Informatie

Clavis 125: groots van klank

Dit orgel beschikt over 1 klavier met maar liefst 24 stemmen van topkwaliteit. De geavanceerde Invention Technology uit de Cantate-serie is ook in dit compacte instrument verwerkt. Dit resulteert in een erg realistische kerkorgelklank. De Clavis 125 geeft u de beschikking over 3 verschillende orgelstijlen. U heeft de keuze uit: Barok, Classic, Romantisch of Symphonisch. Elk van de 3 verschillende stijlen die u kiest, heeft 24 eigen stemmen. In totaal heeft u dus de beschikking over 3 x 24 stemmen. Verder heeft u bij dit orgel ook nog de beschikking over 10 Extravoice stemmen, dit om uw spel nóg completer te maken.

Unieke technologie

Dankzij slimme technologie is bij de Clavis 125 een tweede klavier en een fysiek pedaal overbodig. Vanaf het ene klavier waarover dit orgel beschikt, bedient u namelijk ook het pedaal en het tweede klavier.

Inspiratie voor elke organist

Dit orgel van Content is een echte inspiratiebron voor organisten. Dit dankzij de transparantie van de klank en de gedetailleerde opbouw van deze klank. Het is intrigerend om te zien dat zo een klein orgel als de Clavis 125 in staat is om een klank voort te brengen die zo innemend en vol is.

Meubel in 100+ kleuren

De meubels Content-orgels zijn leverbaar in meer dan 100 uitvoeringen. U ziet in de fotogalerij de meest populaire kleuren. Neem contact op met onze orgelspecialist voor meer informatie en vragen.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Gewicht 49,0 kg
Diepte 39,0 cm
Breedte 112,5 cm
Hoogte 91,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep ja
Merk Content
Garantie 3 jaar
Kleur bruin
Aantal zwelpedalen één
Aantal stemmen 24 x 3
Extra klanken nee
Aantal intonaties € 3,00
Afsluitbaar nee
Trekregisters nee
Bank meegeleverd nee
Klavier kunststof toets, kunststof keychannel
Aantal manualen één
Aansluitingen MIDI In - Out, Line-In, Line-Out, Hoofdtelefoon aansluiting (16-32 ohm)
Vermogen 6 x 30W
Artikelcode P001038