Digitale piano 88 toetsen

Digitale piano 88 toetsen

Pianodocenten stellen vaak een aantal eisen aan een piano wat minimaal nodig is om goed te leren spelen. Dit is waar een pianoklavier minimaal aan moet voldoen:

  1. De elektrische piano moet 88 toetsen bevatten, dat zijn er net zoveel als akoestische piano’s hebben.
  2. De toetsen moeten gewogen zijn, dit houdt in dat u een lagere toets zwaarder moet indrukken dan een hoge toets. Keyboards beschikken hier meestal niet over, wat die instrumenten dus ongeschikt maken om op te leren pianospelen.
  3. De piano moet aanslaggevoelig zijn, dit houdt in dat als u een toets harder indrukt het geluid ook harder wordt.

Digitale piano gewogen toetsen

Het is dus van belang dat uw digitale piano 88 gewogen toetsen heeft. Vrijwel alle elektrische piano’s beschikken hier tegenwoordig over, maar het blijft goed om dat te controleren. Zo hebben de Yamaha NP-12 en NP-32 nog geen gewogen klavier. Bekijk via onderstaande button alle digitale piano’s met gewogen toetsen!

Digitale piano

Yamaha digitale piano 88 toetsen

Yamaha is een grote naam als het aankomt op elektrische piano's. Zeker de Yamaha P-45 en Yamaha P-125 zijn erg populair bij de beginnende en gemiddelde speler. Deze piano's beschikken over 88 gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelige toetsen, wat de piano's erg realistisch maakt.

Digitale piano met 88 toetsen bij Oostendorp Muziek

Op onze website staan alle digitale piano's die wij aanbieden, een groot aantal daarvan staan ook opgesteld in de winkel. Wilt u persoonlijk advies en de instrumenten zelf proberen? Kom dan langs in onze showroom te Wezep. U kunt via onderstaande button een afspraak plannen met één van onze adviseurs!

Afspraak met adviseur

Geen producten gevonden voor deze selectie.