NU: Zomervoordeel weken | Tot wel 30% korting


Yamaha Clavinova CLP-725 B digitale piano

Deze Yamaha CLP-725 is een kwalitatieve digitale piano en het basic model uit de serie van CLP-7. Het instrument heeft nieuwe samples van de CFX en Bösendorfer Imperial concertvleugels die u een afwisseling bieden tussen robuuste tonen en warme Weense klanken. De piano geeft u een selectie aan voices, ritmes en songs om uw muziek mee vorm te geven. 

Bij de aankoop van dit Yamaha instrument kunt u 3 maanden gratis Flowkey Premium van Yamaha krijgen. Flowkey is een populaire pianoapp om piano mee te leren spelen.

Wilt u graag weten of deze Yamaha CLP-725 digitale piano bij u past? Neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek. U bereikt ons op 038 - 376 2954 of kom langs in onze showroom. U bent van harte welkom!

Banner digitale piano Oostendorp zwart

Lees verder >
Slechts 1-2 werkdagen
€ 2.059,00
€ 1.478,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Ja, opgesteld Ja, mogelijk
Hilversum Ja, opgesteld Ja, mogelijk

Meer informatie

Beschikbare Varianten
Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
+ € 29,95
(u bespaart € 20,00)
+ € 59,95
(u bespaart € 19,05)
+ € 69,95
(u bespaart € 29,05)
+ € 99,00
(u bespaart € 50,00)
+ € 99,00
(u bespaart € 50,00)
+ € 89,00
(u bespaart € 40,00)
+ € 54,95
(u bespaart € 20,00)
+ € 79,00
(u bespaart € 20,00)
beleef
Yamaha Clavinova CLP-725 B digitale piano
Bekijk de video

Meer Informatie

Yamaha Clavinova CLP-725: look & feel

De kast van de Yamaha Clavinova CLP-725 is compact en modern ontworpen. Met de verschillende beschikbare uitvoeringen is er altijd een model dat complementair is aan uw inrichting en waar u zich goed bij voelt. Het meubel is zo ontworpen dat het blikveld van de pianist rust en kalmte uitstraalt.

Het keyboard van de CLP-725 bestaat uit kunststof Ivory touch voor de witte toetsen en ebony touch voor de zwarte toetsen. Het mechaniek geeft u een breed dynamisch bereik en geeft uw toetsaanslag natuurgetrouw weer. 

Samples van de Yamaha Clavinova CLP-725

De klanken van deze Yamaha digitale piano zijn samples (geluidsopnames) van de CFX concertvleugel en een Bösendorfer Imperial vleugel. De CFX wordt gekenmerkt door robuuste tonen en een uitgebreid kleurenpalet. U geeft er expressieve nuances goed mee aan. De Bösendorfer biedt juist warme, Weense tonen.

Van de CFX concertvleugel zijn binauraal samples genomen. De tonen zijn vanuit verschillende hoeken gevangen zodat de muziek natuurlijker klinkt en het prettiger is om naar te luisteren, ook als u langere speelsessies heeft. 

Akoestisch geluid van deze Yamaha Clavinova

Er zijn aantal elementen die u terughoort in het geluid van een akoestische piano. Zoals resonantie van omliggende snaren wanneer u een noot aanslaat (snaarresonantie) en de resonantie van alle noten wanneer u het demperpedaal gebruikt (demperresonantie). Deze elementen en meer zitten ook in deze Yamaha digitale piano! En in de 700-serie nog realistischer dan ooit.

Flowkey Premium

Bij de aankoop van dit Yamaha instrument kunt u 3 maanden gratis Flowkey Premium van Yamaha krijgen. Met de Yamaha Flowkey app heeft u de mogelijkheid piano te leren op uw eigen tempo en uw favoriete liedjes te leren. 

De app beschikt over een grote catalogus aan interactieve liedjes, cursussen en tutorials. Hierbij krijgt u directe feedback over uw pianospel en wordt u vooruit geholpen. De app is ideaal voor beginners maar ook zeker geschikt voor herbeginners en gevorderden. Registreer uw product op de Yamaha website en u ontvangt uw Flowkey-voucher.

Yamaha Clavinova CLP-735 en CLP-745

De modellen boven de Yamaha CLP-735 en CLP-745. Deze modellen hebben u nog meer te bieden. Meer voices om uit te kiezen [38 t.o.v. 10], waaronder als eerste uit de serie klanken van de fortepiano. 

Daarnaast is in deze modellen naast de CFX  ook de Bösendorfer Imperial binauraal opgenomen. U kunt uw spel opnemen en gebruik maken van MIDI-functies. Ontdek alle mogelijkheden hier: Yamaha CLP-735 en Yamaha CLP-745.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum ja
Meegeleverde accessoires handleiding, adapter, “50 Classical Music Masterpieces” (muziekboek)
Gewicht 43,4 kg
Diepte 41,4 cm
Breedte 135,0 cm
Hoogte 100,3 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep ja
Merk Yamaha
Garantie 5 jaar
Kleur zwart
Polyfonie 256
Aansluitingen USB to Host, Hoofdtelefoon (2x)
USB-audio nee
Opnamefunctie MIDI
Effecten Reverb (4 Types)
Omschrijving klanken CFX Grand, Bösendorfer, Pop Grand, Stage E. Piano, DX E. Piano, Klavecimbel, Vibrafoon, Pijporgel, J
Aantal klanken 10
Aantal toetsen 88
Toongenerator Yamaha CFX, Bösendorfer Imperial
Vermogen 2 x 20W
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen nee
Soort display geen
Afsluitbaar ja
Pedalen 3
Klavier Gewogen Graded Hammer
Artikelcode P044097