U bent van harte welkom: het liefst op afspraak

Yamaha Clavinova CLP-765GP PE digitale vleugel

Deze Yamaha Clavinova CLP-765GP is een kwalitatieve digitale vleugel die zeker de moeite waard is te beschouwen. Het instrument heeft nieuwe (binaurale) samples van de CFX en Bösendorfer Imperial concertvleugels die u een afwisseling bieden tussen robuuste tonen en warme Weense klanken. De vleugel geeft u een range aan voices, ritmes en songs om uw muziek mee vorm te geven. U sluit de SmartPianist App aan voor allerlei extra muzikale opties. 

Wilt u graag weten of deze Yamaha Clavinova CLP-765GP bij u past? Neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek. U bereikt ons op 038 - 376 2954 of kom langs in onze showroom. U bent van harte welkom!

 

Lees verder >
€ 5.696,00
€ 4.898,00
Beschikbare Varianten
Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
+ € 59,95
(u bespaart € 79,05)
+ € 59,95
(u bespaart € 79,05)
+ € 99,00
(u bespaart € 76,00)
+ € 49,95
(u bespaart € 49,05)
+ € 49,95
(u bespaart € 49,05)
+ € 49,95
(u bespaart € 49,05)
+ € 29,95
(u bespaart € 49,05)
+ € 39,95
(u bespaart € 59,05)

Meer Informatie

Yamaha Clavinova CLP-765GP: look & feel

De kast van de Yamaha Clavinova CLP-765GP is met zijn lichte rondingen een elegant ontwerp. Met de verschillende beschikbare uitvoeringen is er altijd een model dat complementair is aan uw inrichting en waar u zich goed bij voelt. Het meubel is zo ontworpen dat het blikveld voor u als pianist rust en kalmte uitstraalt.

Het keyboard van de CLP-765GP bestaat uit kunststof Ivory touch voor de witte toetsen en ebony touch voor de zwarte. Het keyboard is gewogen en verfijnd. Het verschil tussen licht en zwaar aanslaan van de toets is realistisch voelbaarder.

Samples van de Yamaha Clavinova CLP-765GP

De klanken van deze Yamaha digitale vleugel zijn samples (geluidsopnames) van de CFX concertvleugel en een Bösendorfer Imperial vleugel. De CFX wordt gekenmerkt door robuuste tonen en een uitgebreid kleurenpalet. U geeft er expressieve nuances goed mee aan. De Bösendorfer biedt juist warme, Weense tonen.

Van beide concertvleugels zijn binauraal samples genomen. De tonen worden vanuit verschillende hoeken gevangen zodat de muziek natuurlijker klinkt en het prettiger is om naar te luisteren, ook als u langere speelsessies heeft. 

Realistisch geluid

  • Escapement mechanisme

Dit mechanisme houdt in dat de hamers snel van de snaren worden teruggetrokken zodat ze zo weinig mogelijk interveniëren in de trillingen. Er komt een klikgeluid vrij wanneer de toets zacht wordt aangeslagen. Dit detail van pianogeluid ervaart u ook in de Yamaha CLP-765GP digitale vleugel.

  • Grand Expression Modeling

Een vleugel reageert op de meest subtiele aanrakingen van u als pianist. De intensiteit, de snelheid en diepte waarmee u muziek maakt. Deze Yamaha Clavinova CLP-765GP gebruikt uw uitgebreide input en laat deze op verfijnde wijze terugkomen in de klanken.

  • VRM

Virtual Resonance Modeling is de benaming voor de technologie die Yamaha gebruikt om de resonantie van het akoestische instrument na te bootsen. De snaren van de gespeelde noten trillen, omliggende snaren trillen mee, de zangbodem en de kast trillen. En de manier waarop is afhankelijk van de aanslag en het gebruik van de pedalen. In deze Yamaha Clavinova CLP-765GP digitale vleugel wordt zelfs het gedetailleerde geluid dat de dempers maken wanneer ze van de snaren worden gehaald, nagebootst. 

Resonantie Yamaha Clavinova CLP-765GP

Er zijn aantal elementen die u hoort in het geluid van een akoestische vleugel en die u terugvindt in deze Yamaha CLP-765GP digitale vleugel. Zoals resonantie van omliggende snaren wanneer u een noot aanslaat (snaarresonantie) en de resonantie van alle noten wanneer u het demperpedaal gebruikt (demperresonantie). In deze digitale vleugel zijn nu alle geluiden en resonantie van het demperpedaal verwerkt. Of u hard of zacht indrukt gedurende een korte of lange tijd, u krijgt nu een nog realistischer en genuanceerder geluid.

Overige klanken, onder andere uit de 18e en 19e eeuw

Naast de klanken van de Yamaha CFX en de Bösendorfer Imperial geeft de Yamaha Clavinova CLP-765GP u keuze uit 20 begeleidingsritmes. In totaal bevat het instrument 38 voices, klanken van muziekinstrumenten. Hier zitten twee fortepiano’s tussen, wat de CLP-700 serie alleen al onderscheidt van alle eerdere modellen. De naam fortepiano werd gegeven aan de eerste keyboard instrumenten halverwege de 18e eeuw. Met de CLP-765GP digitale vleugel speelt u muziek van de Mozart Piano uit de 18e en de Chopin Piano uit de 19e eeuw. 

Bluetooth

Via de Bluetooth verbinding kunt u muziek afspelen op de Yamaha Clavinova CLP-765GP. Stream audio zoals mp3 bestanden en speel zo mee met uw eigen nummers!

Recording

Met de Yamaha Clavinova CLP-765GP neemt u uw muziek op tot wel 16 sporen. Zo kunt u verschillende partijen om de beurt opnemen en samenvoegen tot een prachtig vol muziekstuk. U kunt uw bestanden ook opslaan op een USB-stick om op een computer op te slaan en te delen. 

SmartPianist App

Download de gratis SmartPianist applicatie en sluit hem aan op uw Yamaha Clavinova. U heeft nu toegang tot veel leuke muzikale functies, zoals het aanpassen van verscheidene parameters. Of laat een band u begeleiden en oefen verschillende songs. Er is veel te ontdekken in deze app!

Meer mogelijkheden?

Neem dan ook een kijkje bij de Yamaha Clavinova CLP-795GP digitale vleugel. Een nog realistischere weergave door alle details van het Grand Touch klavier en keuze uit een grotere selectie voices. 

Persoonlijk adviesgesprek?

Wilt u graag weten of deze Yamaha Clavinova CLP-765GP digitale vleugel bij u past? Neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek. U bereikt ons op 038 - 376 2954 of kom langs in onze showroom. U bent van harte welkom!

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Meegeleverde accessoires handleiding, adapter, “50 Classical Music Masterpieces” (muziekboek)
Gewicht 106,0 kg
Diepte 114,7 cm
Breedte 143,0 cm
Hoogte 140,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Yamaha
Garantie 5 jaar
Kleur zwart hoogglans
Polyfonie 256
Aansluitingen 2x Hoofdtelefoon, MIDI (IN / OUT / THRU), AUX IN (Stereo Mini), AUX OUT (L/L+R,R), USB (TO HOST/DEVI
USB-audio ja
Opnamefunctie MIDI en audio
Effecten Reverb (6 types), Chorus (3 types), Brilliance (7 types), Effect (12 types)
Aantal klanken 38
Aantal toetsen 88
Toongenerator CFX Binaural sampling, Improved VRM and Bösendorfer Imperial piano samples
Vermogen 2 x (42W + 50W)
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen nee
Soort display LCD monochroom
Afsluitbaar ja
Pedalen 3
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P043919