Amadeus D510 B digitale piano

De Amadeus D510 is door ons zelf ontwikkeld om onze klant een goed instrument voor een lage prijs te bieden. Bij deze piano betaalt u niet voor het merk, maar voor de klank.

Nu met gratis inruilgarantie van 3 jaar

U krijgt nu bij aanschaf van de Amadeus D510 een inruilgarantie van maar liefst 3 jaar! Wat dat inhoudt? Simpel: u krijgt uw volledige(!) aanschafbedrag terug als uw pianospel binnen drie jaar een nog mooiere piano verdient (geldig bij een aanschaf v.a. € 1.500,-). Maakt u hier gebruik van dan speelt u dus eigenlijk 3 jaar lang gratis. En u hoeft er niks extra's voor te doen.

Lees verder >
Uitverkocht
Amadeus D510 B digitale piano is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
€ 1.098,00
€ 699,00
Beschikbare Varianten
Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
+ € 99,95
(u bespaart € 29,05)
+ € 49,95
(u bespaart € 10,00)
+ € 99,95
(u bespaart € 29,05)
+ € 89,95
(u bespaart € 29,05)
+ € 79,95
(u bespaart € 19,05)
+ € 79,95
(u bespaart € 19,05)
+ € 69,95
(u bespaart € 29,05)
+ € 59,95
(u bespaart € 19,05)
+ € 39,95
(u bespaart € 10,00)
beleef
Amadeus D510 B digitale piano
Bekijk de video

Meer Informatie

De Amadeus D510 is een van de beste digitale piano’s voor zijn prijs. Naast deze eerlijke prijs heeft deze digitale piano een prachtige klank en een mooi design.

Nu met gratis inruilgarantie van 3 jaar

U krijgt nu bij aanschaf van de Amadeus D510 een inruilgarantie van maar liefst 3 jaar! Wat dat inhoudt? Simpel: u krijgt uw volledige(!) aanschafbedrag terug als uw pianospel binnen drie jaar een nog mooiere piano verdient (geldig bij een aanschaf v.a. € 1.500,-). Maakt u hier gebruik van dan speelt u dus eigenlijk 3 jaar lang gratis. En u hoeft er niks extra's voor te doen.

Hoge kwaliteit voor een gunstige prijs

De D510 is voorzien van hoogwaardige specificaties die u niet veel zult vinden in dit segment. Allereerst is de klank een van de speerpunten van deze digitale piano. Het geluid is helder en komt krachtig over dankzij het 2x 25 Watt speakersysteem. De klank wordt vastgehouden door een polyfonie van maar liefst 192 noten. Hierdoor heeft u geen problemen met wegvallende tonen. Deze piano is voorzien van klanken van hoge kwaliteit. U heeft de keuze uit verschillen elektrisch piano’s, vleugels, orgels en meer! U kunt meerdere klanken tegelijkertijd inschakelen, dus bijvoorbeeld een vleugel met strings op de achtergrond.

Amadeus is een van onze eigen huismerken. Dit merk hebben wij ontwikkeld op basis van onze jarenlange expertise op het gebied van zowel akoestische als digitale piano’s. Het resultaat hiervan is een prachtige, betaalbare digitale piano. U betaalt namelijk niet voor de naam van het product, maar puur voor de klank. Bij de aanschaf van een Amadeus D510 heeft u daarom waar voor uw geld! 

Het klavier heeft 88 gewogen toetsen die aanslaggevoelig zijn. Hierdoor speelt deze digitale piano op een vergelijkbare wijze als een akoestische. Aanslaggevoelige en gewogen toetsen zijn cruciaal bij het aanleren van de juiste techniek om piano te kunnen spelen.

Handige functies

Naast een prachtig geluid en realistisch gevoel heeft deze digitale piano verschillende handige functies, zoals een ingebouwd metronoom en een MP3 afspeelfunctie via een USB-aansluiting. Er zit een aux-in aansluiting aan de voorkant van de D510, waardoor u een telefoon aan kunt sluiten. Zo kunt u uw muziek over de speakers laten klinken en bijvoorbeeld meespelen.

Wilt u meer weten?

Wilt u een D510 zelf proberen? Wilt u graag een gratis en persoonlijk adviesgesprek? U bent van harte welkom.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Meegeleverde accessoires Handleiding (digitaal), stroomsnoer, USB Kabel
Diepte 44,0 cm
Breedte 138,5 cm
Hoogte 85,5 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Amadeus
Garantie 3 jaar
Kleur zwart
Polyfonie 192
Opslag Intern
Aansluitingen MIDI IN/OUT, HEADPHONES (2x), USB to HOST/DEVICE
USB-audio ja
Effecten reverb, chorus en voor mic (delay en echo)
Omschrijving klanken Grand Piano 1 en 2, E Piano 1 en 2, Harpichord, Vibraphone, Organ en Strings
Aantal klanken 357
Aantal toetsen 88
Vermogen 2 x 25W
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen nee
Soort display geen
Afsluitbaar ja
Pedalen 3
Klavier Gewogen en aanslaggevoelig
Artikelcode P043636