Kawai CN 29 R digitale piano

De Kawai CN29 is goede en mooie Rosewood digitale piano die bij uitstek geschikt is voor beginners dankzij de mooie instapprijs. Zoals we van Kawai gewend zijn is ook deze Kawai digitale piano van hoge kwaliteit. Als opvolger van de populaire CN27 heeft de Kawai CN29 digitale piano een aantal waardevolle vernieuwingen ondergaan. Zo heeft de piano Onkyo audio, een OLED display en verbeterde geluiden waaronder de beroemde Shigeru Kawai vleugel.

Let op: de tweede foto betreft een zwarte versie van de piano ter illustratie van het model.

Lees verder >
€ 1.459,00
€ 1.289,00
Beschikbare Varianten
Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
+ € 79,95
(u bespaart € 49,05)
+ € 79,95
(u bespaart € 49,05)
+ € 79,95
(u bespaart € 49,05)
+ € 69,95
(u bespaart € 29,05)
+ € 69,95
(u bespaart € 29,05)
+ € 59,95
(u bespaart € 39,05)
+ € 24,95
(u bespaart € 5,00)
+ € 34,94
(u bespaart € 20,06)
beleef
Kawai CN 29 R digitale piano
Bekijk de video

Meer Informatie

De Kawai CN29 Rosewood is goede digitale piano die bij uitstek geschikt is voor beginners dankzij de mooie instapprijs. Zoals we van Kawai gewend zijn is ook deze Kawai digitale piano van hoge kwaliteit. Als opvolger van de populaire CN27 heeft de Kawai CN29 digitale piano een aantal waardevolle vernieuwingen ondergaan. Zo heeft de piano Onkyo audio, een OLED display en verbeterde geluiden waaronder de beroemde Shigeru Kawai vleugel.

Hoogwaardige Onkyo Audio

Dit nieuwe model is gemaakt in samenwerking met premium audio producent Onkyo; het speciaal ontworpen speakersysteem geeft een volle klank van hoge kwaliteit. Audio van deze kwaliteit komt u niet vaak tegen in piano's van deze prijsklasse. Ook het klankbord is ontwikkeld samen met Onkyo voor een verbeterde tonale helderheid. Al met al komen de pianoklanken prachtig tot hun recht dankzij het Onkyo audiosysteem.

Vernieuwd bedieningssysteem

De Kawai CN 29 Rosewood heeft een nieuw bedieningsconcept ondersteund door een modern OLED display, waardoor het bedienen van de piano eenvoudig en intuïtief is. Het OLED schermpje zorgt voor verbeterde leesbaarheid en veel gemak. Het schermpje is subtiel verwerkt in de piano zodat het mooie klassieke uiterlijk van deze Rosewood digitale piano behouden blijft.

Prachtige klanken

Zoals genoemd is de Shigeru Kawai concertvleugel opgenomen in de geluidenbibliotheek van de Kawai CN 27, deze klinkt prachtig vol en diep en brengt u haast twijfel of u wel echt achter een digitale piano zit. Daarnaast heeft u uiteraard beschikking over andere klanken om mee te variëren.

Virtual Technician

Zoals de Kawai digitale piano's van hogere prijsklasse, bevat de CN-29 de mogelijkheid om het geluid van de piano aan te passen via Virtual Technician. Hier kunt u parameters zoals resonantie, helderheid en reverb aanpassen naar uw smaak of een van de nieuwe Smart Modes kiezen. Daarnaast heeft de Kawai CN 29 ook Touch Curve instellingen waarmee u kunt veranderen hoe zwaar of licht de aanslag van het instrument is.

Kawai CN39

Samen met de Kawai CN29 is ook de Kawai CN39 digitale piano uitgebracht. De CN 39 bevat net een aantal extra functionaliteiten en geluiden.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Meegeleverde accessoires handleiding (Engels, Nederlands alleen digitaal), netsnoer met AC adapter, bladmuziek Classical Piano Collection en Finger Exercises
Gewicht 43,0 kg
Diepte 40,5 cm
Breedte 135,6 cm
Hoogte 86,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Kawai
Garantie 5 jaar
Kleur bruin
Polyfonie 192
Aansluitingen MIDI (IN/OUT), Bluetooth 4.0, USB to Host, hoofdtelefoon x 2 (Stereo-Mini-jack en 6,3mm Stereo-jack)
USB-audio nee
Opnamefunctie MIDI
Effecten Room, Lounge, Small Hall, Concert Hall, Live Hall, Cathedral
Omschrijving klanken SK Concert Grand, EX Concert Grand, Upright Piano, Studio Grand, Studio Grand 2, Mellow Grand, Mello
Aantal klanken 19
Aantal toetsen 88
Toongenerator Progressive Harmonic Imaging™ (PHI) met 88 toetsen sampling
Vermogen 2 x 20W
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen nee
Soort display OLED
Afsluitbaar ja
Pedalen 3
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P043642