Entrada SKX-210 keyboardstandaard

De Entrada SKX-210 is een enkele schaar standaard voor compacte keyboards en stagepiano’s, bijvoorbeeld de Yamaha NP12/32, Roland GO:Piano etc. De standaard zorgt ervoor dat uw instrument stabiel staat en is aan te passen naar gewenste hoogte.

Lees verder >
Slechts 1-2 werkdagen
€ 44,95
€ 34,95
beleef
Entrada SKX-210 keyboardstandaard
Bekijk de video

Meer Informatie

De Entrada SKX-210 is een enkele schaar standaard voor compacte keyboards en stagepiano’s, bijvoorbeeld de Yamaha NP12/32, Roland GO:Piano etc. De standaard zorgt ervoor dat uw instrument stabiel staat, daarnaast is de standaard in hoogte aanpasbaar.

Speciaal ontwikkeld

Deze Entrada SKX-210 standaard is door Oostendorp Muziek zelf ontwikkeld. Door nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de afmetingen van keyboards was er een nieuwe vormgeving nodig van de keyboardstandaards. De huidige keyboards worden namelijk steeds kleiner, hierdoor voldoen de afmetingen van universele standaards niet meer. Deze zijn namelijk niet mee gekrompen met de afmetingen van de keyboards.

Vele voordelen

Het voordeel van deze standaard is dat deze veel compacter is dan reguliere, universele standaards. Hierdoor neemt het geheel met het keyboard minder ruimte in beslag. Tevens is de standaard gemakkelijk in te klappen waardoor hij makkelijk kan worden meegenomen voor bijvoorbeeld optredens. Verder is er bij de ontwikkeling van deze standaard aandacht besteed aan de beenruimte. Dit is gerealiseerd door het kruis verder naar achter te plaatsen, dit zonder dat het ten koste gaat van de stabiliteit van de standaard.

Andere modellen

Samen met deze SKX-210 heeft Oostendorp Muziek nog 2 andere standaards ontwikkeld. De SKX-220 die uitermate geschikt is voor langere mensen omdat deze extra veel beenruimte heeft. Daarnaast is de SKX-300 ontwikkeld met het oog op zwaardere keyboards of stagepiano’s, deze is voorzien van een dubbele schaar, waardoor uw instrument ontzettend stevig staat!


Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Kleur zwart
Opgesteld in de showroom nee
Productstatus Nieuw
Merk Entrada
Garantie 3 jaar
Artikelcode P043020