U bent van harte welkom: het liefst op afspraak

Kawai DG30 PE digitale vleugel

Dit is de Kawai DG30 digitale vleugel. Een compact en stijlvol vormgegeven meubel waaruit de klanken van Kawai’s meest prestigieuze concertvleugels u beroeren. Met een Virtual Technician om de klanken helemaal naar wens te maken, meer dan 300 alternatieve geluiden en een ingebouwde lesfunctie bevat de DG30 alles wat u nodig heeft om er een muzikaal avontuur van te maken.

Lees verder >
Oostendorp Transport (in overleg)
€ 4.575,00
€ 4.450,00
Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
+ € 59,95
(u bespaart € 79,05)
+ € 59,95
(u bespaart € 79,05)
+ € 49,95
(u bespaart € 49,05)
+ € 29,95
(u bespaart € 49,05)
+ € 39,95
(u bespaart € 59,05)
beleef
Kawai DG30 PE digitale vleugel
Bekijk de video

Meer Informatie

Speelgevoel van een vleugel

De DG30 digitale vleugel van Kawai geeft u als pianist een realistische beleving. Het klavier is gegradeerd gewogen en reageert nauwkeurig op uw spel. Elk van de 88 toetsen heeft een contragewicht en ivory touch met een fijne textuur voor optimale controle.

Klank van concertvleugels

Deze Kawai digitale vleugel heeft twee beroemde Shigeru vleugels in zich: de SK-EX Concert en de SK-5. Beide staan bekend om hun opvallende tonale helderheid en groot dynamisch bereik. Daarnaast kunt u ook spelen met de karakteristieke klanken van de EX concertvleugel. In totaal heeft u dus keuze uit 3 vleugels.

Helemaal naar uw smaak

Met de Virtual Techician aan boord van de Kawai DG30 digitale vleugel past u tot wel 19 parameters aan naar uw persoonlijke smaak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het reguleren van het geluid van hamers en toetsen, de invloed van de snaren en demper en het volume van iedere afzonderlijke noot.

Alternatieve klanken

Naast de vleugelklanken heeft de Kawai digitale vleugel ook klanken van andere instrumenten aan boord, zoals elektrische piano’s, een orgel, strijkers, drum en meer. In totaal heeft u keuze uit 355 van dit soort voices. 

Verder kunt u naast reverb en brilliance gebruik maken van 24 soorten effecten en uw spel opnemen. Speel ook met dual mode, split mode en four hands mode.

Lesfunctie

De Kawai DG30 digitale vleugel biedt een ingebouwde lesfunctie om piano te leren spelen met de muziekstukken van onder andere Chopin, Bach en Beethoven. Ook biedt het een collectie songs aan van Alfreds Basic, Adult en Premier cursusboeken aan. Vingeroefeningen en opwarmingsoefeningen zijn ook inbegrepen!

Speakersysteem

De DG30 digitale piano heeft een 4-speaker output systeem dat zo is opgezet dat u geniet van de harmonische klanken die ook een akoestisch instrument te bieden heeft. Speakers onder het instrument leveren de lage frequentie en speakers op de zangbodem de midden en hogere frequenties, die weerkaatsen op de klep. Hierdoor ervaart u een uitgestrekte klank die de geluidsprojectie van een vleugel nauwkeurig weerspiegelt.

Bluetooth

De Kawai DG30 beschikt over geïntegreerde Bluetooth MIDI en AUDIO waardoor u de vleugel in combinatie met andere smart apparaten kunt gebruiken, bijvoorbeeld voor muziekgerelateerde applicaties.

Kawai GD30 digitale vleugel voor u?

U bestelt de Kawai DG30 digitale vleugel gemakkelijk online bij Oostendorp Muziek. Wilt u graag meer informatie om te bepalen of dit het instrument is dat bij u past?Plan hier dan uw gratis en persoonlijk adviesgesprek met een van onze specialisten. U kunt zelf een dag en tijd kiezen die u uitkomen.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Meegeleverde accessoires handleiding (Engels, Nederlands alleen digitaal), netsnoer met AC adapter, bladmuziek Classical Piano Collection en Finger Exercises
Gewicht 80,0 kg
Diepte 87,0 cm
Breedte 147,5 cm
Hoogte 136,5 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom ja
Merk Kawai
Garantie 5 jaar
Kleur zwart hoogglans
Polyfonie 256
Opslag Intern, USB
Aansluitingen 2 x hoofdtelefoon, Bluetooth 4.1 (Audio als MIDI), USB to HOST, USB to DEVICE, Line IN (L/MONO, R),
USB-audio ja
Opnamefunctie MIDI en audio
Effecten 6 types Reverb, Brilliance, Other effects (24 types)
Omschrijving klanken 355 klanken incl. drumsets, GM2 compatibel
Aantal klanken 355
Aantal toetsen 88
Toongenerator Progressive Harmonic Imaging™ (PHI) met 88 toetsen sampling
Vermogen 2 x 20W
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen nee
Soort display OLED
Afsluitbaar ja
Pedalen 3
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P044059