Showroom weer geopend: plan nu een afspraak!

Beginners Keyboard

Beginners Keyboard

Wilt u beginnen met keyboard spelen? Waar moet u dan op letten bij de aanschaf van een keyboard?

Een beginnerskeyboard

Een beginnerskeyboard moet aan een aantal eisen voldoen om er langere tijd plezier van te hebben:

Aanslaggevoelige toetsen

Het is erg belangrijk dat een beginnerskeyboard aanslaggevoelige toetsen heeft. Dit betekent dat de klank luider wordt naarmate een toets harder wordt ingedrukt.

Goede samplekwaliteit

Het sample is de opname van het originele instrument die het keyboard kan laten horen. Als deze opname beter is van kwaliteit zal het keyboard ook beter klinken. Een beginners keyboard van het merk Yamaha, Roland, Korg of Casio is prima. Natuurlijk speelt smaak ook mee. Daarom adviseren wij om naar onze winkel te komen om een keyboard uit te proberen.

Bedieningsgemak

Het is natuurlijk fijn als een beginners keyboard veel mogelijkheden en opties heeft. Toch is het net zo belangrijk dat deze functies ook gemakkelijk te vinden zijn. Het is niet fijn als u de handleiding van een keyboard erbij moet pakken om een bepaalde klank of een bepaald ritme te selecteren. Een beginners keyboard is bedoeld voor de beginner en daarom gemakkelijk in gebruik. 

Advies bij aanschaf beginners keyboard

Heeft u advies nodig bij de aanschaf van een beginners keyboard? Onze keyboardspecialisten helpen u graag het keyboard te vinden dat aansluit bij uw wensen. Kom naar de winkel of bel of mail ons!

beginners keyboard

Geen producten gevonden voor deze selectie.