Beginners Keyboard
Beginnerskeyboard banner

Beginners Keyboard

Een keyboard bespelen is een geweldige hobby! Doordat bij een keyboard creativiteit vooropstaat blijft u voor altijd geïnspireerd door dit geweldige instrument. En niet alleen is het bespelen van een instrument hartstikke leuk, het is ook nog eens goed voor je. Uit een recent onderzoek bleek dat door het bespelen van het instrument verbindingen tussen de hersenhelften sterker worden.

Beginnerskeyboards button

Een goed keyboard voor beginners

Belangrijke elementen waarop gelet moet worden bij het aanschaffen van een keyboard zijn natuurlijk de klank die het instrument voortbrengt, hoe goed de styles klinken, of het keyboard aanslaggevoelig is en hoeveel extra mogelijkheden het instrument biedt. Wij kunnen u bij het maken van deze afweging uiteraard helpen!

Aanslaggevoelige toetsen

Het is erg belangrijk dat een beginnerskeyboard aanslaggevoelige toetsen heeft. Dit betekent dat de klank luider wordt naarmate een toets harder wordt ingedrukt.

Goede samplekwaliteit

Het sample is de opname van het originele instrument die het keyboard kan laten horen. Als deze opname beter is van kwaliteit zal het keyboard ook beter klinken. Een beginners keyboard van het merk Yamaha, Roland, Korg of Casio is prima. Natuurlijk speelt smaak ook mee. Daarom adviseren wij om naar onze winkel te komen om een keyboard uit te proberen.

Bedieningsgemak

Het is natuurlijk fijn als een beginners keyboard veel mogelijkheden en opties heeft. Toch is het net zo belangrijk dat deze functies ook gemakkelijk te vinden zijn. Het is niet fijn als u de handleiding van een keyboard erbij moet pakken om een bepaalde klank of een bepaald ritme te selecteren. Een beginners keyboard is bedoeld voor de beginner en daarom gemakkelijk in gebruik. 

Muziekboek keyboard voor beginners

Als u op zoek bent naar een muziekboek keyboard voor beginners, heeft Oostendorp Muziek het juiste boek voor u. In het lesboek Complete Keyboard Player vindt u afbeeldingen met de belangrijkste akkoorden visueel weergegeven. Zet deze boven uw keyboard en het leren gaat (bijna) vanzelf!

Een voordelige, complete beginnersset!

Oostendorp Muziek denkt met u mee: wij bieden bij diverse beginnerskeyboards voordeelbundels aan, zodat u tegen een scherpe prijs kunt genieten van alle accessoires, zoals een bankje, een hoofdtelefoon of een stofhoes. Op de productpagina van een instrument kunt u rechtsonder de voordeelbundels naar uw eigen hand zetten. Ideaal om uw eigen pakket samen te stellen!

Yamaha Tyros Selectie

Ook heeft Oostendorp Muziek diverse Tyros-occasions. Geniet van de vele functies en mogelijkheden die dit fantastische instrument biedt voor een nu wel zéér schappelijke prijs. We beschikken over o.a. de Tyros 1 t/m de Tyros 5 in ons assortiment, met natuurlijk ook de bijbehorende accessoires zoals de Yamaha LS-7 standaard of de TRS MS speakersets. Bij een Yamaha Tyros krijgt u ook ons Oostendorp Servicepakket, met daarbij extra MIDI-files, registraties, sounds en meer. Ook zeker een kijkje waard!

Voor actuele informatie over onze Tyros Selectie of andere occasions kunt u onze webshop raadplegen. U kunt natuurlijk ook contact opnemen via 038 - 376 2954 of [email protected]. Wij staan u graag te woord!

Het beste keyboard voor beginners

Zoekt u het beste beginners keyboard? Heeft u advies nodig bij de aanschaf van een beginners keyboard? Oostendorp Muziek is dé keyboardspecialist van Nederland. In onze showroom staan zéér veel beginnerskeyboards van de topmerken Yamaha en Roland speelklaar opgesteld, waarvan wij trots premium dealer zijn. We hebben zelfs de Best Dealer Award van Yamaha Music Central Europe in ontvangst mogen nemen. We kunnen u dus een perfect advies op maat aanbieden. Onze keyboardspecialisten helpen u graag het keyboard te vinden dat aansluit bij uw wensen. Kom naar de winkel of bel of mail ons!

Maak een afspraak button

beginners keyboard

Geen producten gevonden voor deze selectie.