U bent van harte welkom: het liefst op afspraak

Yamaha PSR-E360 MA keyboard

De Yamaha PSR-E360 is een lust voor oog en oor. Het is een veelzijdig instrument met vele klanken, stijlen en effecten.

Lees verder >
Voor 17:00 besteld, morgen al in huis!
€ 257,00
€ 201,00
Beschikbare Varianten
Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
+ € 18,00
(u bespaart € 6,95)
+ € 34,95
(u bespaart € 5,00)
+ € 54,95
(u bespaart € 5,00)
+ € 19,95
(u bespaart € 10,00)
+ € 69,95
(u bespaart € 29,05)
+ € 39,95
(u bespaart € 10,00)
+ € 59,95
(u bespaart € 19,05)

Meer Informatie

De Yamaha PSR-E360 is een écht beginnerskeyboard met veel verschillende klanken, styles en zélfs een handige lesfunctie. Ook wanneer u af en toe wat muziek maakt is dit keyboard een echte aanrader. Door het mooie design ergert u er zich niet aan het keyboard als hij in huis staat opgesteld.

Vernieuwend design

De PSR-E360 is een keyboard dat zich onderscheidt van andere keyboards op de markt. Yamaha heeft namelijk als een van de eerste keyboard producenten in deze prijsklasse veel aandacht uit laten gaan naar het ontwerp en de vormgeving. Dit heeft geresulteerd in een prachtig keyboard, deze versie is uitgevoerd met een esdoornhout-look. Het aanslaggevoelige klavier heeft net als de rest van het keyboard een hout-look, dit zorgt ervoor dat het geheel een premium uitstraling heeft. Verder heeft Yamaha het aantal knoppen verminderd zodat u makkelijk de juiste knop kunt vinden, hierdoor is het keyboard gebruiksvriendelijker geworden dan ooit tevoren!

Uitgebreide opties

Niet alleen het design is prachtig, ook de klanken van hoge kwaliteit. Dit keyboard van Yamaha is voorzien van maar liefst 400 klanken van hoge kwaliteit. Ook zijn er maar liefst 130 verschillende styles die u kunnen begeleiden bij het maken van uw muziek. Over een gebrek aan mogelijkheden valt dan ook niet te klagen bij dit keyboard van Yamaha. De styles klinken prachtig en zijn vol van detail. De PSR-E360 biedt u ook de mogelijkheid om mee te spelen met uw favoriete muziek. U kunt namelijk uw smartphone of tablet verbinden met het keyboard en vervolgens meespelen met de muziek. Een andere leuke optie is dat u uw eigen spel op kunt nemen, hiermee kunt u bijvoorbeeld uw spel verbeteren door te luisteren naar waar er nog verbeterpunten zijn in de muziek die u speelt.

Geïntegreerde lesfunctie

Dit Yamaha keyboard heeft een ingebouwde lesfunctie, ontzettend handig wanneer u zelfstandig wilt werken aan het verbeteren van uw muzikale vaardigheden. U kunt de noten per hand instuderen.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Meegeleverde accessoires handleiding, lessenaar, adapter
Gewicht 4,0 kg
Diepte 31,6 cm
Breedte 94,0 cm
Hoogte 10,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Yamaha
Garantie 3 jaar
Kleur bruin
Aantal toetsen 61
Klavier Niet gewogen
Soort display LCD monochroom
Touchscreen nee
Ingebouwde speakers ja
Vermogen 2 x 2,5W
Toongenerator AWM Stereo Sampling
Polyfonie 32
Aantal klanken 400
Effecten Reverd (9 types), Chorus (5 types), Master EQ (6 types), Ultra-Wide Stereo (3 types)
Aansluitingen Hoofdtelefoon, Sustain pedaal en Aux IN (Stereo mini jack)
Opslag Intern
Artikelcode P043567