De interne speakers van een keyboard zijn niet altijd voldoende. De bas komt soms bijvoorbeeld niet zo goed uit de verf. Losse keyboardversterkers zijn daarvoor een uitkomst. De speakers van losse versterkers zijn namelijk van betere kwaliteit dan de interne keyboard speakers. Deze losse keyboard speakers kunnen in de volle breedte geluid produceren, van scherp tot warm en van helder tot vol. Bovendien kunt u versterkers goed gebruiken op podia vanwege het grotere vermogen van de versterker.

Oostendorp Muziek heeft in het assortiment versterkers van verschillende merken, zo hebben wij versterkers van Yamaha, Korg en Roland. Elk van deze fabrikanten heeft zijn eigen specialiteiten. De medewerkers van Oostendorp Muziek begeleiding u graag bij het maken van een keuze tussen de verschillende versterkers.

Versterkers

Oostendorp Muziek heeft in het assortiment versterkers van verschillende merken, zo hebben wij versterkers van Yamaha, Korg en Roland. Elk van deze fabrikanten heeft zijn eigen specialiteiten.

Lees meer

Ad & Thomas

Adviseurs keyboards

Neem contact op

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren op