Yamaha GNS-MS01 speakerset

De Yamaha GNS-MS01 is de originele speakerset voor de Yamaha Genos. Met dit monitorsysteem haalt u alles uit uw Genos!

Genos actie banner

U ontvangt deze GNS-MS01 speakerset nu gratis bij aankoop van een Yamaha Genos keyboard. Voeg hiervoor de Yamaha Genos toe aan uw winkelmandje en vervolgens de voordeelbundel met de Yamaha GNS-MS01 speakerset. Heeft u vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice. De actie is geldig zolang de voorraad strekt.

Lees verder >
Slechts 1-2 werkdagen
€ 396,00
€ 279,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Ja, opgesteld Ja, mogelijk
Hilversum Ja, opgesteld Thuisbezorging

> Meer informatie

Meer Informatie

De Yamaha GNS-MS01 is de originele speakerset voor de Yamaha Genos.

Met dit monitorsysteem haalt u alles uit uw Genos! Deze set bestaat uit 2 tops en een sub en wordt geleverd inclusief speakermounts / opzetstukken waarmee u de tops op uw Genos kunt bevestigen. Dankzij dit complete set heeft uw Genos een geweldig geluid in de hoge en lage tonen. De twee tops hebben beiden een vermogen van 20 watt en de sub heeft een vermogen van 40 watt. In combinatie met de aankoop van een Genos maken wij voor u een speciale bundelprijs. Logischerwijs zou het de Genos met originele speakerset de Yamaha Genos XL gaan heten - net zoals dit bij de Tyros het geval was - maar Yamaha heeft ervoor gekozen om dit systeem los te laten.

Op de tweede afbeelding ziet u de Yamaha Genos inclusief Yamaha L7S standaard en Yamaha GNSMS01 speakerset. Deze afbeelding is ter illustratie.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum ja
Kleur zwart
Opgesteld in Wezep ja
Productstatus Nieuw
Merk Yamaha
Garantie 3 jaar
Artikelcode P043053