Betaalmogelijkheden

Oostendorp Muziek biedt u verschillende manieren om te betalen, deze betalingsmethoden verschillen in de winkel en op de webshop. Sommige methodes worden zowel op de website als in de winkel gebruikt, zoals bijvoorbeeld betalen met verschillende Creditcards: Mastercard, Visa en American Express. Ook kunt in de winkel én op de website betalen door middel van termijnen, de voorwaarden voor winkel en webshop verschillen echter wel gedeeltelijk, voor meer informatie over betalen in termijnen kunt u hier klikken. In de tabel hieronder ziet u een overzicht van alle betaalmogelijkheden, de landen waar dit mogelijk is, het limiet en de mogelijke extra kosten.


Methode

Land

Limiet

Kosten

Pin/contact

Nederland (alleen in de winkel)

geen

Gratis

iDEAL

Nederland

geen

Gratis

Bankoverschrijving

Internationaal

geen

Gratis

Creditcard (Mastercard, Visa, American Express)

Internationaal

geen

Gratis

Termijnbetaling

Nederland (alleen in de winkel)

Vanaf €1000

€ 69,95*

Termijnbetaling

Vanaf ca 2019 beschikbaar

€250 - €1000

Rembours

Nederland

Tot €2000

€12,50

Bancontact

België

geen

Gratis

* Eenmalige administratiekosten indien het totale factuurbedrag lager is dan € 2.000,-, en/of indien u gebruik maakt van een (tijdelijke) 0% rente-actie.


Betaalmethodes webshop

Oostendorp Muziek biedt u verschillende betaalopties aan. U kunt het bedrag betalen via iDEAL of door middel van een bankoverschrijving. Wanneer wij uw betaling binnen hebben, zal uw bestelling door ons worden verzonden. Verder kunt u betalen onder rembours, deze optie is alleen beschikbaar wanneer u in Nederland woont. Deze betaalmogelijkheden gelden voor de webshop en verschillen met de betalingsmogelijkheden in de winkel.

iDEAL

Op onze webshop kunt u via iDEAL betalen. Deze betalingsmethode zorgt ervoor dat de betaling snel wordt gedaan en wij daarna direct over kunnen gaan tot verzending van uw producten. Wij maken gebruik van een beveiligde verbinding, dit zorgt ervoor dat u veilig een online betaling bij ons kunt doen. iDEAL kan niet worden gebruikt door mensen die vanuit het buitenland bestellen.

Bankoverschrijving

Voor een bankoverschrijving, heeft u onderstaande gegevens nodig. Deze gegevens worden u ook toegestuurd via een e-mail na het plaatsen van uw bestelling. Betalen via een bankoverschrijving kost bij ons niets extra. Bij een overboeking duurt de verwerking van de betaling echter langer, en zal de verzending ook langer op zich laten wachten! Voor een overboeking heeft u onderstaande gegevens nodig:

Oostendorp Muziek BV
IBAN: NL26 ABNA 0486481379 (ABN Amro)

Vergeet niet bij de omschrijving/het betalingskenmerk uw ordernummer te vermelden!

Rembours

Bij een betaling onder Rembours wordt het bestelde product naar u verzonden. Bij levering van het product moet u gepast en contant betalen. Verzending onder Rembours kan alleen bij bedragen onder de € 500,- en kost u € 12,50 extra. Bedragen boven de € 500,- worden bezorgd bij het dichtstbijzijnde postkantoor. Betaling onder Rembours is alleen mogelijk wanneer u in Nederland woont.

Bancontact

Op onze webshop kunt u ook via Bancontact betalen, dit is speciaal voor klanten uit België. Het is een snelle en veilige betaalmethode, uw betaling wordt eenvoudig en snel gedaan. Waardoor wij snel tot verzending kunnen overgaan.


Betaalmethodes in de winkel

In onze winkel kunt u vanzelfsprekend betalen door middel van een pin- of contante betaling. Eventueel kunt u het bedrag in de winkel ook overmaken via internetbankieren. Naast deze gewone betalingsmethodes kunt u in de winkel ook kiezen voor een termijnbetaling.

Termijnbetaling

U kunt bij ons in de winkel en vanaf 2019 in de webshop een product aanschaffen door middel van termijnbetaling, Oostendorp Betaalgemak genaamd. Om in aanmerking te komen voor het betalen in termijnen moet u aan verschillende voorwaarden voldoen. Alle informatie en voorwaarden van de termijnbetaling vindt u op deze pagina.


Bedrag termijnbetaling

Waar?

€250-€1000

Vanaf ca 2019 beschikbaar

Vanaf €1000

Op locatie in de winkel


Instrumenten inruilen

Wanneer u een nieuw instrument bij ons aanschaft, heeft u de mogelijkheid om uw oude instrument in te ruilen. Niet elk instrument kunt u bij ons inruilen, we bekijken per geval de mogelijkheden. Alleen de productgroepen die wij ook in ons assortiment kunnen ingeruild worden; keyboards, synthesizers, orgels, (digitale) piano’s en vleugels. Verder dient uw instrument in een behoorlijke staat te zijn. Onze verkoopspecialisten kijken wat de mogelijkheden zijn en bieden u een eerlijke prijs. Deze prijs wordt volgens een vaste procedure bepaald waarin onder andere marktwaarde, onkosten, staat en leeftijd een rol spelen. Neem contact op voor de mogelijkheden en persoonlijk advies.