Betaalmogelijkheden

Oostendorp Muziek biedt u verschillende manieren om te betalen, deze betalingsmethoden verschillen in de winkel en op de webshop. Sommige methodes worden zowel op de website als in de winkel gebruikt, zoals bijvoorbeeld betalen met verschillende creditcards: Mastercard en Visa.

 

Methode

Land

Limiet

Kosten

Pin/contact

Nederland (alleen in de winkel)

geen

Gratis

iDEAL

Nederland

 

geen

 

Gratis

Bankoverschrijving

Internationaal

geen

Gratis

Creditcard (Mastercard en Visa)

Internationaal

geen

Verwerkingskosten

Bancontact

België

geen

Gratis


Betaalmethodes webshop

Oostendorp Muziek biedt u verschillende betaalopties aan. U kunt het bedrag betalen via iDEAL of door middel van een bankoverschrijving. Wanneer wij uw betaling binnen hebben, zal uw bestelling door ons worden verzonden. Deze betaalmogelijkheden gelden voor de webshop en verschillen met de betalingsmogelijkheden in de winkel.

iDEAL

Op onze webshop kunt u via iDEAL betalen. Deze betalingsmethode zorgt ervoor dat de betaling snel wordt gedaan en wij daarna direct over kunnen gaan tot verzending van uw producten. Wij maken gebruik van een beveiligde verbinding, dit zorgt ervoor dat u veilig een online betaling bij ons kunt doen. iDEAL kan niet worden gebruikt door mensen die vanuit het buitenland bestellen.

Bankoverschrijving

Voor een bankoverschrijving, heeft u onderstaande gegevens nodig. Deze gegevens worden u ook toegestuurd via een e-mail na het plaatsen van uw bestelling. Betalen via een bankoverschrijving kost bij ons niets extra. Bij een overboeking duurt de verwerking van de betaling echter langer, en zal de verzending ook langer op zich laten wachten! Voor een overboeking heeft u onderstaande gegevens nodig:

Oostendorp Muziek BV
IBAN: NL26 ABNA 0486481379 (ABN Amro)

Vergeet niet bij de omschrijving/het betalingskenmerk uw ordernummer te vermelden!

Bancontact

Op onze webshop kunt u ook via Bancontact betalen, dit is speciaal voor klanten uit België. Het is een snelle en veilige betaalmethode, uw betaling wordt eenvoudig en snel gedaan. Waardoor wij snel tot verzending kunnen overgaan.


Betaalmethodes in de winkel

In onze winkel kunt u vanzelfsprekend betalen door middel van een pin- of contante betaling. Eventueel kunt u het bedrag in de winkel ook overmaken via internetbankieren. 

 


 

Instrumenten inruilen

Wanneer u een nieuw instrument bij ons aanschaft, heeft u de mogelijkheid om uw oude instrument in te ruilen. Niet elk instrument kunt u bij ons inruilen, we bekijken per geval de mogelijkheden. Alleen de productgroepen die wij ook in ons assortiment kunnen ingeruild worden; keyboards, synthesizers, orgels, (digitale) piano’s en vleugels. Verder dient uw instrument in een behoorlijke staat te zijn. Onze verkoopspecialisten kijken wat de mogelijkheden zijn en bieden u een eerlijke prijs. Deze prijs wordt volgens een vaste procedure bepaald waarin onder andere marktwaarde, onkosten, staat en leeftijd een rol spelen. Neem contact op voor de mogelijkheden en persoonlijk advies.