NU: Zomervoordeel weken | Tot wel 30% korting


Garantie en Retour

Retourneren

U kunt bestellingen binnen 14 dagen retourneren met het herroepingsrecht. U kunt uw product retour zenden via de post of het zelf langsbrengen. De verzendkosten zijn in de meeste gevallen voor uw eigen rekening. Voeg het ingevulde retourformulier én de originele factuur toe aan het product dat u wilt retourneren. U kunt het product retourneren naar dit adres:

Oostendorp Muziek
T.a.v. Afdeling Retourservice
Veluwelaan 2C
8091 ER Wezep

Retourformulier

U kunt het formulier als afbeelding downloaden door er met de rechter muisknop op te klikken en te kiezen voor 'opslaan als'. Problemen met het opslaan en/of drukken van het formulier? Neem contact op met onze klantenservice.

Retourformulier Oostendorp Muziek


Retourvoorwaarden

Goed om te weten is dat u zelf verantwoordelijk bent voor het product als het bij een retourzending onverhoopt kwijt of beschadigd raakt. Vraag daarom altijd om een Track & Trace-code. De volgende voorwaarden gelden om het aankoopbedrag en/of verzendkosten teruggestort te krijgen.

  • Het product is onbeschadigd, schoon en in oorspronkelijke staat
  • Het product is compleet (incl. adapter, factuur of garantiebewijs, handleiding, kabels etc.)
  • Meegeleverd montagemateriaal is origineel en compleet
  • In de originele verpakking, deze moet zo min mogelijk beschadigd en schoon zijn

Wanneer u een product naar ons retour stuurt, kunt u een alternatief product van een gelijkwaardige prijs aanschaffen. U kunt er ook voor kiezen uw geld teruggestort te krijgen. Op het moment dat het teruggestuurde product niet aan de voorwaarden voldoet kan Oostendorp Muziek een waardevermindering in rekening brengen. Meer informatie hierover staat in de algemene voorwaarden.


Artikel beschadigd ontvangen?

Als u een artikel beschadigd of defect heeft ontvangen, neem dan meteen contact met ons op. U ontvangt dan zo snel mogelijk een nieuw artikel. Wij kunnen u in de tussenliggende periode geen vervangend exemplaar aanbieden.


Kosten voor het retourneren

Bij retournering krijgt u in de meeste gevallen alleen het aankoopbedrag teruggestort, de verzendkosten voor het retourneren krijgt u niet terug. Wanneer de fout bij ons ligt, storten wij natuurlijk ook de verzendkosten terug. De terugstorttermijn van het aankoopbedrag gaat in op het moment dat u uw retourzending heeft aangeboden bij PostNL of een andere vervoermaatschappij. Het volledige aankoopbedrag, wordt zo spoedig mogelijk binnen de wettelijke termijn van 14 dagen terugbetaald.


Wettelijke en aanvullende garantie

Oostendorp Muziek biedt u vaak extra garantie bovenop de fabrieksgarantie. De totale garantieperiode van fabrieksgarantie plus aanvullende garantie van Oostendorp staat bij elk product vermeld op de productpagina. De totale garantie van nieuwe producten wordt door Oostendorp Muziek standaard aangevuld tot 3 jaar, tenzij anders aangegeven. Op akoestische piano’s en vleugels krijgt u bijvoorbeeld in totaal 5 jaar garantie. Wanneer de prijs van een akoestische piano of vleugel boven een bepaald bedrag uitkomt, krijgt u maar liefst 10 jaar garantie. Op tweedehands digitale producten is de garantie standaard 1 jaar, tenzij anders aangegeven. De garantie die Oostendorp biedt is persoonlijk en bij verkoop binnen de garantieperiode dus niet overdraagbaar.