page-loader-icon

Korg C1 Air BK digitale piano

Vanaf de allereerste noot zul je versteld staan van de helderheid gecombineerd met de diepgang van het geluid van de Korg C1 Air. Het gewogen klavier van de C1 zorgt daarbij voor een ervaring vergelijkbaar met het spelen op een akoestische piano. Naast bijzonder goede pianoklanken heeft de C1 Air 30 geluiden extra, zoals orgel, e-piano en strijkers. Deze nieuwe digitale piano combineert een uniek design met een geweldige klank, een topklavier en een tal van inspirerende functies die uw creativiteit zullen stimuleren.

Lees verder >
Neem contact op voor de levertijd.
€ 1.250,00
€ 888,00
Beschikbare Varianten
Voordeelbundels
Amadeus Beethovenbank Elise B (skai zitting)
Amadeus Beethovenbank Elise B (skai zitting)
+ € 49,95
(u bespaart € 29,05)
Entrada HPN-10 hoofdtelefoon
Entrada HPN-10 hoofdtelefoon
+ € 19,95
(u bespaart € 30,00)
Amadeus HPN-20 hoofdtelefoon
Amadeus HPN-20 hoofdtelefoon
+ € 49,95
(u bespaart € 29,05)
beleef
Korg C1 Air BK digitale piano
Bekijk de video

Meer Informatie

Compact en elegant: de nieuwe Korg C1 Air Black

Vanaf de allereerste noot zul je versteld staan van de helderheid gecombineerd met de diepgang van het geluid van de Korg C1 Air Black. Het gewogen klavier van de C1 zorgt daarbij voor een ervaring vergelijkbaar met het spelen op een akoestische piano. Naast bijzonder goede pianoklanken heeft de C1 Air 30 geluiden extra, zoals orgel, e-piano en strijkers. Deze nieuwe digitale piano combineert een uniek design met een geweldige klank, een topklavier en een tal van inspirerende functies die uw creativiteit zullen stimuleren.

Akoestische klankbeleving

Door de zorgvuldig uitgekozen samples voor deze prachtige piano, klinkt het net alsof u een concertvleugel bespeelt. Zelfs de ‘Damper Resonance’ die ontstaat in een concertvleugel door de meetrillende snaren is te horen in de C1. Ook heeft de Korg C1 ‘Key-Off Simulation’, deze reproduceert het geluid wat een piano maakt wanneer een pianist zijn vingers van de toetsen haalt. Door al deze kleine details lijkt het net alsof u op een echte akoestische piano speelt!

Meer dynamiek en nuance met het RH3 klavier

De Korg C1 Air is voorzien van een zeer goed klavier: het Real Weighted Hammer Action (RH3) klavier. Het RH3 klavier heeft gewogen toetsen, lichtere toetsen bij de hogere noten en zwaardere toetsen bij de lagere noten. Dit klavier zorgt voor een authentieke speelervaring die het gevoel van een akoestische piano zeer dicht benaderd. De kleinste nuances kunnen door het RH3 klavier worden opgemerkt zodat u zeer dynamisch en expressief kunt spelen op deze piano.

Slim en strak design

Korg heeft voor het uiterlijk van de C1 inspiratie gehaald uit de traditionele vorm van akoestische piano’s, en heeft dit vervolgens gecombineerd met een vernieuwend, modern design. De strakke aanblik zorgt ervoor dat de C1 Air in bijna elk huis zal passen. Het handige soft landing-mechanisme zorgt ervoor dat de klep altijd zachtjes sluit.

Bluetooth functionaliteit

Met de Korg C1 heeft u ook nog de extra mogelijkheid om een apparaat met uw piano te verbinden via bluetooth, bijvoorbeeld uw smartphone of tablet. Deze extra functie geeft u de mogelijkheid om met uw favoriete muziek mee te spelen, of de piano als een krachtige bluetooth speaker te gebruiken.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Meegeleverde accessoires Adapter, bijbehorende standaard
Gewicht 35,00 kg
Diepte 34,70 cm
Breedte 134,60 cm
Hoogte 77,00 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Korg
Garantie 3 jaar
Kleur zwart
Polyfonie 120,00
Opslag Intern
Aansluitingen LINE out, MIDI in/out, Hoofdtelefoon, Pedal Connector
USB-audio nee
Effecten Brilliance (3 types), Reverb (3 types), Chorus (3 types)
Omschrijving klanken o.a.: Duitse en Japanse concertvleugel, piano, orgel, klavecimbel, vibrafoon, akoestische gitaar, st
Aantal klanken 30,00
Aantal toetsen 88
Toongenerator Stereo PCM
Vermogen 2 x 25 W
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen nee
Soort display geen
Afsluitbaar ja
Pedalen 3
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P043043