Sale tot 30% korting


alle piano's cta

Amadeus

De beste digitale piano in zijn prijsklasse inclusief opnamemogelijkheden! Voor een kleine meerprijs ten opzichte van de Entrada piano serie haalt u met een Amadeus een digitale piano met een extra mooie pianoklank in huis, welke ook voor de iets meer ontwikkelde speler een mooie investering is. Zo komt u al aardig in de buurt van een echte akoestische piano en heeft u voor vele jaren een prachtige digitale piano in huis. Bij het ontwikkelen van de Amadeus D320 hebben we ons het meest gefocust op de pianoklank.


Digital Classic Grand

Amadeus Piano kopen

Ook beschikt de Amadeus D320 over een microfoonaansluiting en bijbehorende effecten, zodat u met een microfoon mee kunt zingen. U kunt op de D320 zelfs een USB stick aansluiten en MP3's afspelen zodat u mee kunt spelen met uw favoriete muziek. De D320 neemt uw pianospel op als audio. Ook het microfoongeluid wordt in de opname meegenomen als u zingt of iemand speelt mee met gitaar of dwarsfluit. Zo kunt u mooi uw eigen CD maken!

De Amadeus D320 heeft een nog betere prijs-kwaliteitsverhouding dan de Entrada D110 en is dus zeker het overwegen waard. U kunt beide piano's in onze showroom in Wezep naast elkaar beluisteren. Wij spelen u graag een stukje voor maar u mag het natuurlijk ook zelf uitproberen. De Amadeus D320 is zowel in het zwart (mat) als in het wit (mat) leverbaar.

Bekijk Amadeus piano

 

 


Digital Classic Grand

Ervaar Amadeus in onze showrooms

Wilt u het speelgevoel en het geluid van een Amadeus zelf ervaren? Kom gerust langs in een van onze winkels. Onze adviseurs helpen u graag verder.

Plan uw route naar de showroom in Wezep
Plan uw route naar de showroom in Hilversum
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

Page tags :

Digitale Piano
rosler
rippen
ibach
hupfeld
august forster
petrof
schimmel
bluthner
sauter
Grotrian Steinweg